طرز تهیه ترشی گلپر - تالار گفتمان آذر فروم





دعوت به همکاری با آذر فروم

 

طرز تهیه ترشی گلپر
زمان کنونی: 14-09-1395،07:26 ق.ظ
کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان
نویسنده: Maryam.....
آخرین ارسال: Maryam.....
پاسخ: 1
بازدید: 196

 
 
رتبه موضوع:
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

موضوع: طرز تهیه ترشی گلپر
ارسال: #1
طرز تهیه ترشی گلپر
پست‌ها: 509
تاریخ عضویت: 20 آبان 1390
اعتبار: 42
حالت من: انتخاب نشده
[عکس: q9632_.jpg]


مواد لازم :

سرکه ۰٫۵ لیتر
نمک قدری
سبزی ۵۰۰ گرم
گلپر ۵۰۰ گرم
سیب زمینی ۱۰۰ گرم
موسیر ۱۰۰ گرم
ریحان ۱۰۰ گرم

طرز تهیه :
برای تهیه ترشی گلپر باید از ساقه ای ترد و تازه گلپر استفاده کرد . ساقه های گلپر را خرد می کنیم و روی آنرا مقداری نمک می پاشیم و یک شب می گذاریم بماند تا کمی آب بیندازد بعد آب آنرا خالی می کنیم و مقداری سرکه به حدی که روی گلپر را بگیرد در ظرف می ریزیم . سپس گلپر اماده شده را در شیشه می ریزیم و شیشه را با سرکه پر می کنیم .
ممکن است لابلای گلپر را مقداری سبزی خرد کرده از قبیل نعناع و ترخان و ریحان بریزیم . درصورتیکه گلپر کمی تلخ باشد انرا با مقداری سرکه کمی می جوشانیم تا تلخی آن گرفته شود و بعد مطابق دستور فوق عمل می کنیم .
















خدایا کفر نمی گویم،
پریشانم،
چه میخواهی تو از جانم،
مرا بی آنکه خود خواهم اسیر زندگی کردی،
خداوندا تو مدیونی،
خداوندا تو میدانی که انسان بودن و ماندن در این دنیا چه دشوار است،
چه رنجی می کشد آنکس که انسان است و از احساس سرشار....!
11-12-1390 12:45 ق.ظ
 


[-]
پاسخ سریع
پیام
پاسخ خود را برای این پیام در اینجا بنویسید.


کد تصویری
royalfuns
(غیر حساس به بزرگی و کوچکی حروف)
لطفاً کد نشان داده شده در تصویر را وارد نمایید. این اقدام جهت جلوگیری از ارسال‌های خودکار ضروری می‌باشد.

موضوعات مشابه ...
موضوع: نویسنده پاسخ: بازدید: آخرین ارسال
  طرز تهیه ی ترشی خرمالو Friga 1 118 10-06-1395 04:28 ب.ظ
آخرین ارسال: novinmarketing
  طرز تهیه ترشی پیاز شکم پر Friga 0 98 23-06-1393 07:03 ب.ظ
آخرین ارسال: Friga
  طرز تهیه سس رژیمی Friga 0 100 04-03-1393 11:27 ق.ظ
آخرین ارسال: Friga
  طرز تهیه ترشی تخم مرغ Emziper 0 102 14-10-1392 04:57 ب.ظ
آخرین ارسال: Emziper
  طرز تهیه سس سیب Friga 0 106 07-09-1392 12:23 ب.ظ
آخرین ارسال: Friga

پرش به انجمن:


کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان