طرز تهیه بنیه گل کلم به عنوان اسنک یا پیش غذا - تالار گفتمان آذر فروم





دعوت به همکاری با آذر فروم

 

طرز تهیه بنیه گل کلم به عنوان اسنک یا پیش غذا
زمان کنونی: 16-09-1395،08:23 ق.ظ
کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان
نویسنده: Friga
آخرین ارسال: Friga
پاسخ: 1
بازدید: 157

 
 
رتبه موضوع:
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

موضوع: طرز تهیه بنیه گل کلم به عنوان اسنک یا پیش غذا
ارسال: #1
طرز تهیه بنیه گل کلم به عنوان اسنک یا پیش غذا
پست‌ها: 11,943
تاریخ عضویت: 20 اردیبهشت 1390
اعتبار: 288
حالت من: Shad
[عکس: 184745.jpg]
بنیه گل کلم هم یه غذای خوشمزه و متفاوت که هم می تونه یه شام محسوب بشه و هم توی مهمونی ها به عنوان اسنک یا پیش غذا.
مواد لازم :
گل کلم متوسط : 1 عدد
آرد سفید : 1 لیوان
تخم مرغ درشت : 2 عدد
شیر : نصف لیوان
پودر زیره : 1 ق چ
جعفری خرد شده : 2 ق غ
گشنیز خرد شده : 2 ق غ
سیر رنده شده : 2 حبه
نمک و فلفل و زردچوبه : به میزان لازم

طرز تهیه :
با استفاده از یه چاقوی تیز گلم کلم رو به گلهای کوچیکی ببرید. اندازه گلها باید متوسط باشه. چون اگه خیلی ریز باشه کار کردن باهاش خیلی سخت میشه و اگه درشت بگیرید وسطش سفت میمونه و خیلی دیگه مزه گل کلم میده!! اینقدری باشه خوبه:[عکس: bg01.jpg]
 توی قابلمه بزرگی آب فراوون بریزید و 1 ق غ نمک، 1 ق غ پودر زیره و کمی هم سرکه بهش اضافه کنید و بذارید به جوش بیاد (این نمک و زیره جدای اون چیزی هست که توی مواد لازم نوشتم)
استفاده از زیره به همراه گل کلم هم خوشمزه ش می کنه هم نفخش رو میگیره. سرکه هم برای از بین بردن بوی کلمه.
وقتی آب به جوش اومد گل کلم ها رو بندازید توش و بذارید 2-3 دقیقه بجوشه تا فقط کمی نرم بشه (مواظب باشید زیاد نرم نشه)
بعد بلافاصله آبکش کنید و بذارید آب زیادیش بره.
[عکس: bg02.jpg]
اگه میخواید گل کلم سوخاری درست کنید تو همین مرحله یکی یکی گل کلم ها رو اول توی آرد بعد توی تخم مرغ و آخر سر توی پودر سوخاری بزنید و سرخ کنید ولی برای تهیه بنیه گل کلم لازمه خمیر بنیه درست کنید.
برای این کار توی کاسه ای، آرد، تخم مرغ، شیر، نمک، فلفل، زردچوبه و زیره رو با هم مخلوط کنید و خوب هم بزنید.
[عکس: bg03.jpg]
آخر سر جعفری، گشنیز و سیر رو هم اضافه کنید و هم بزنید. می تونید برای بهتر شدن طعمش یه فلفل سبز رو هم خرد کنید بریزید توش! اینجوری یه کم تند میشه!
[عکس: bg04.jpg]
گل کلم ها رو دونه دونه بزنید توی خمیر و یه تکون مختصر بدید تا خمیر اضافی ازش جدا بشه.
[عکس: bg05.jpg]
بعد با احتیاط بندازید توی روغن داغ شناور. حرارت روغن باید به اندازه ای باشه که اگه یه تیکه از خمیر رو انداختید توش پس از 2-3 ثانیه از کف قابلمه جدا شه و بیاد روی روغن! اگه روغن خیلی داغ باشه خمیرش سریع می سوزه و سیاه میشه و اگه سرد باشه خمیر روغن زیادی به خودش جذب می کنه. هر سری حدود 4-5 دقیقه طول میکشه تا کاملاَ‌ سرخ بشه.
ضمناَ برای صرفه جویی در مصرف روغن، از قابلمه کوچیک استفاده کنید تا با مقدار کمتری روغن بتونید به حد شناور برسونیدش.
[عکس: bg06.jpg]
پس از این که گل کلم ها سرخ شدن اون ها رو از توی روغن در بیارید و روی دستمال آشپزخونه بذارید تا روغن اضافیش گرفته بشه.
[عکس: bg07.jpg]
خیلی خوشمزه س و اگه با سس ارده خورده بشه خوشمزه تر هم میشه!
[عکس: bg08.jpg]
من برای تهیه سس ارده یک و نصفی لیوان ماست رو با 2 ق غ ارده، آب یک عدد لیمو ترش، کمی روغن زیتون، پودر سیر، پودر نعنا، نمک و فلفل مخلوط کردم و هم زدم. اندازه اینها تقریبیه. یعنی بستگی به خودتون داره. مرتب طعمش رو چک کنید و اگه مثلاً دوس داشتید بیشتر طعم ارده بده ارده ش رو زیادتر کنید و یا اگه دوس دارید ترش تر بشه آب لیموش رو بیشتر کنید.
[عکس: bg09.jpg]
خوشبختانه یه چند وقتیه شازده پسر به مامانش اجازه مانور میده و منم نسبت به روزای اول یه مقدار بیشتر میتونم آشپزی کنم! (البته کمک بی شائبه مادر جان در نگهداری شازده رو نباید نادیده گرفت! همینجا دستش رو می بوسم و خالصانه از خدا براش درخواست سلامتی و طول عمر می کنم)
[عکس: bg10.jpg]
این هم از بنیه گل کلم با سس ارده! درست کنید و دور هم از خوردن یه شام خوشمزه لذت ببرید!
امیدوارم تو این شب های سرد محفل خانوادگیتون گرم باشه. (هر چند اینجا هنوز سرد نشده!!!)


منبع : tarlancafe.persianblog.ir

 
















دورمچم به جای ساعت یکنوار مشکی بستم
تا همه بفهمن من از همه هر چه زمانو متعلق به زمان است بیزارم
من هم روزی قلبی داشتم
که توسط مردمانی ازمیان شما شکست و شکست تا سنگی شد
واکنون روزگاریست که شیطان فریاد میزند..
انسان پیدا کنید سجده خواهم کرد...


=====ஜ۩۞۩ஜ=====

03-10-1392 01:15 ب.ظ
 


[-]
پاسخ سریع
پیام
پاسخ خود را برای این پیام در اینجا بنویسید.


کد تصویری
royalfuns
(غیر حساس به بزرگی و کوچکی حروف)
لطفاً کد نشان داده شده در تصویر را وارد نمایید. این اقدام جهت جلوگیری از ارسال‌های خودکار ضروری می‌باشد.

موضوعات مشابه ...
موضوع: نویسنده پاسخ: بازدید: آخرین ارسال
  طرز تهیه پلو به روش پاکستانی Friga 0 303 15-07-1393 05:05 ب.ظ
آخرین ارسال: Friga
  طرز تهیه ذرت مکزیکی asal 0 157 13-01-1393 05:15 ب.ظ
آخرین ارسال: asal
  طرز تهیه تخم مرغ اسکاتلندی Friga 0 170 03-01-1393 11:10 ق.ظ
آخرین ارسال: Friga
  طرز تهیه قیمه samaneh 0 194 14-11-1392 04:58 ب.ظ
آخرین ارسال: samaneh
  طرز تهیه سمبوسه مرغ با سبزیجات Friga 0 177 23-10-1392 03:06 ب.ظ
آخرین ارسال: Friga

پرش به انجمن:


کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان