طرز تهیه آدانا کباب - تالار گفتمان آذر فروم





فروش فوری انجمن آذر فروم با 1 گیگ هاست نامحدود به قیمت مناسب
جهت خرید با شماره 09363810642 تماس حاصل فرمایید.

 

طرز تهیه آدانا کباب
زمان کنونی: 29-06-1396،11:49 ب.ظ
کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان
نویسنده: Friga
آخرین ارسال: Friga
پاسخ: 1
بازدید: 280

 
 
رتبه موضوع:
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

موضوع: طرز تهیه آدانا کباب
ارسال: #1
طرز تهیه آدانا کباب
پست‌ها: 11,943
تاریخ عضویت: 20 اردیبهشت 1390
اعتبار: 288
حالت من: Nafaskesh
[عکس: pcf41c2d7d488ac02588a113a0f2688323_zimg_001_14.jpg]
مواد اولیه:
گوشت گوسفند چرخ شده یک کیلوگرم
پیاز دو عدد
سیر سه حبه
جعفری خرد شده دو قاشق سوپخوری
سماق یک قاشق چایخوری
فلفل قرمز نصف قاشق چایخوری
نمک و فلفل سیاه به میزان لازم


طرز تهیه
سیر و پیاز را رنده می‌کنیم. آنگاه همه مواد را درون ظرفی ریخته کاملا مخلوط کرده و با دست ورز می‌دهیم تامواد به خوبی به خورد گوشت برود و مایه گوشتی یکنواختی به دست آید.

مایه گوشتی را به تعداد سیخ‌ها تقسیم و مثل کباب کوبیده اما کمی کوتاه‌تر و باریک‌تر به سیخ کشیده و کباب می‌کنیم.می‌‌توانید در کنار کباب، گوجه و فلفل شیرین را نیز کباب کنید. کباب‌ها را لای نان پیتا قرار داده و با پیاز حلقه شده، سماق و سالاد شیرازی یا سس سالسا سرو نمایید. فرصت لذت بردن از نان زیر کباب را هم از دست ندهید.
















دورمچم به جای ساعت یکنوار مشکی بستم
تا همه بفهمن من از همه هر چه زمانو متعلق به زمان است بیزارم
من هم روزی قلبی داشتم
که توسط مردمانی ازمیان شما شکست و شکست تا سنگی شد
واکنون روزگاریست که شیطان فریاد میزند..
انسان پیدا کنید سجده خواهم کرد...


=====ஜ۩۞۩ஜ=====

07-10-1391 12:53 ق.ظ
 


موضوعات مشابه ...
موضوع: نویسنده پاسخ: بازدید: آخرین ارسال
  آشنایی با روش‏های مختلف پخت کباب و چگونگی حفظ سلامت مواد غذایی آن Friga 0 146 10-12-1392 05:07 ب.ظ
آخرین ارسال: Friga
  طرز تهیه کباب موهامورا Friga 0 316 01-10-1392 02:04 ب.ظ
آخرین ارسال: Friga
  طرز تهیه ی دنر کباب (کباب ترکی) Friga 0 342 29-06-1392 01:18 ب.ظ
آخرین ارسال: Friga
  طرز تهیه ی كباب تابه‌ ای جگر Friga 0 233 25-06-1392 07:12 ب.ظ
آخرین ارسال: Friga
  طرز تهیه کباب ژاپنی Friga 0 290 22-06-1392 08:35 ب.ظ
آخرین ارسال: Friga

پرش به انجمن:


کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان