طرزتهیه ترشی بندری - تالار گفتمان آذر فروم





دعوت به همکاری با آذر فروم

 

طرزتهیه ترشی بندری
زمان کنونی: 16-09-1395،01:43 ب.ظ
کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان
نویسنده: mahzad
آخرین ارسال: mahzad
پاسخ: 1
بازدید: 265

 
 
رتبه موضوع:
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

موضوع: طرزتهیه ترشی بندری
ارسال: #1
طرزتهیه ترشی بندری
پست‌ها: 567
تاریخ عضویت: 26 مهر 1390
اعتبار: 21
حالت من: انتخاب نشده
بادمجان ها را با پوست یا بدون پوست به صورت دلخواه به شکل حبه قند خرد کنید و با کمی سرکه بجوشانید تا نرم شود؛ سپس به همان صورت که داغ است به بقیه مواد اضافه کنید...

ترشی بندری

مواد لازم:
تمرهندی یک بسته
موسیر پنجاه گرم
هویج سه عدد
خیار سه عدد
رب انار ترش یک لیوان
بادمجان متوسط سه عدد
سیر یک بوته
کرفس 3-2 شاخه
گل کلم یک کیلو
فلفل سبز ریز پنجاه گرم
سیب زمینی ترشی نیم کیلو
ادویه ترشی یک تا دو قاشق سوپ خوری
گوجه فرنگی کال پنج عدد
آب گوجه فرنگی غلیظ یک لیوان
سبزی معطر خرد شده (نعنا، گشنیز، مرزه، ترخون) یک لیوان


طرز تهیه :
- فلفل های سبز قلمی را با کمی سرکه و نمک بجوشانید تا نرم شود.

- تمرهندی را درون ظرفی ریخته و مقداری سرکه روی آن بریزید و به طور کامل هم بزنید، سپس آن را درون یک صافی بریزید و هسته های آن را جدا کنید.

- گوجه فرنگی ها را به صورت نگینی خرد کنید.

- هویج ها و سیب زمینی ها و سیرها را پوست بـِکـَنید و ریز خرد کنید.

- برگ های کرفس را جدا کنید و آن ها را هم به اندازه هویج خرد کنید.

- خیارها را (بدون پوست گرفتن) خرد کنید و در صافی بریزید؛ مقداری نمک روی آن بپاشید و 3-2 ساعت صبر کنید تا آب اضافی آن برود.

- موسیرهای خشک را به مدت 6- 5 ساعت در آب خیس کنید، 3-2 بار بشویید، ریشه ها و قسمت های زاید آن را بگیرید و به صورت درسته یا ریز شده استفاده کنید.

- بوته های گل کلم را از هم جدا کنید و به طور کامل ریز کنید.

- سبزی های معطر خرد شده ی ترشی را با تمامی مواد بالا مخلوط کنید.

- بادمجان ها را با پوست یا بدون پوست به صورت دلخواه به شکل حبه قند خرد کنید و با کمی سرکه بجوشانید تا نرم شود؛ سپس به همان صورت که داغ است به بقیه مواد اضافه کنید و به طور کامل مخلوط کنید.

- ادویه ترشی ، رب انار، آب گوجه فرنگی غلیظ شده و تمرهندی رقیق شده با سرکه را به مخلوط اضافه کنید.

- مخلوط آماده شده را درون ظرف مخصوص ترشی بریزید و سرکه را به آن اضافه کنید تا روی آن را بپوشاند.

- نمک را هم به میزان دلخواه به ترشی بیفزایید. استفاده از مقدار بیشتری نمک در صورتی که شور نشود، مدت و کیفیت نگهداری ترشی را بیشتر خواهد کرد.



24-08-1390 08:50 ب.ظ
 


[-]
پاسخ سریع
پیام
پاسخ خود را برای این پیام در اینجا بنویسید.


کد تصویری
royalfuns
(غیر حساس به بزرگی و کوچکی حروف)
لطفاً کد نشان داده شده در تصویر را وارد نمایید. این اقدام جهت جلوگیری از ارسال‌های خودکار ضروری می‌باشد.

موضوعات مشابه ...
موضوع: نویسنده پاسخ: بازدید: آخرین ارسال
  طرز تهیه ی ترشی خرمالو Friga 1 118 10-06-1395 04:28 ب.ظ
آخرین ارسال: novinmarketing
  طرز تهیه ترشی پیاز شکم پر Friga 0 98 23-06-1393 07:03 ب.ظ
آخرین ارسال: Friga
  طرز تهیه ترشی تخم مرغ Emziper 0 102 14-10-1392 04:57 ب.ظ
آخرین ارسال: Emziper
  طرز تهیه ترشی انار با لبو Friga 0 113 15-08-1392 09:05 ب.ظ
آخرین ارسال: Friga
  طرز تهیه ی ترشی لیته انبه Friga 0 127 27-07-1392 08:11 ب.ظ
آخرین ارسال: Friga

پرش به انجمن:


کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان