ضوابط مدیریت بهداشتی طیور گوشتی - تالار گفتمان آذر فروم





دعوت به همکاری با آذر فروم

 

ضوابط مدیریت بهداشتی طیور گوشتی
زمان کنونی: 20-09-1395،06:10 ب.ظ
کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان
نویسنده: Friga
آخرین ارسال: Friga
پاسخ: 1
بازدید: 166

 
 
رتبه موضوع:
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

موضوع: ضوابط مدیریت بهداشتی طیور گوشتی
ارسال: #1
ضوابط مدیریت بهداشتی طیور گوشتی
پست‌ها: 11,943
تاریخ عضویت: 20 اردیبهشت 1390
اعتبار: 288
حالت من: Shad
ضوابط مدیریت بهداشتی طیور گوشتی:
× خروج تلفات وضایعات از مرغداری ها ممنوع اعلام می گردد .
× كلیه مرغداران موظفند نسبت به دفع تلفات وضایعات از طریق چاه یا لاشه سوز اقدام نمایند .
× ضوابط حمل كود بصورت جداگانه تدوین خواهد شد .
× آماده سازی سالن وتجهیزات.
× نظافت كامل وشستشو و ضد عفونی سالن وتاسیسات وتجهیزات ومحوطه بایستی قبل از جوجه ریزی برابر دستورالعمل ضمیمه باشد .
× نگه داری هرگونه طیور زینتی – بومی و سایر ماكیان وحیوانات دیگر در محوطه مرغداری ممنوع می باشد نگه داری سگ های نگهبان تحت شرایط خاص بهداشتی مجاز می باشد .
× مرغداران ملزم به تهیه لباس كار مناسب ، كلاه ، چكمه و ماسک جهت پرسنل و بازدیدكنندگان و واكسیناتورها میباشد .
× كلیه مرغداران میبایستی دارای امكاتات حمل ونقل مناسب واكسن وهمچنین یخچال جهت نگه داری واكسن در مرغداری و لوازم و وسایل مناسب جهت استفاده واكسن باشند .
× كلیه كارگران مرغداری بایستی دارای كارت بهداشتی از شبكه های بهداشت ودرمان استان باشند .
× شستشو وگاز دادن یا ضد عفونی كلیه لوازم وتجهیزات از قبیل دانخوری ، آبخوری ، كیسه های حمل دان والبسه و …. به ویژه وسایلی كه از دوره قبل مورد استفاده قرار گرفته است الزامیست .
× مواد متشكله خوراک طیور از داخل واحد خارج نشده و بنحو مناسب ضد عفونی گردد.
× حداقل فاصله جوجه ریزی بعدی از زمان تخلیه كود درشرایط عادی 15 روز تعیین می گردد .
× حداقل فاصله بین جوجه ریزی در شرایط غیر عادی بویژه در مناطق متراكم بسته بنوع بیماری توسط ادارات دامپزشكی اعلام خواهد شد.
× استفاده از كارت اطلاعات پرورشی جهت هرگله بطور مجزا برای هر سالن توصیه می گردد . این كارت باید حاوی عناوین تعداد جوجه ریزی تاریخ جوجه ریزی ، تلفات روزانه ، واكسیناسیون .دان مصرفی روزانه ، داروی مصرفی و كلیه مسایل مدیریتی باشد .
× تجهیزات جهت آماده سازی وشستشوی سالنها از قبیل دستگاه سمپاش وشعله افكن ، پمپ تحت فشلر و ….. در واحدهای پرورشی بصورت اختصاصی ضروری است .
× تجزیه شیمیائی ومیكروبی آب آشامیدنی در مرغداری حداقل بطور سالیانه به جهت رفع نقایص ممكن انجام پذیر .
× جهت جلوگیری از عوارض سوء رشد وایجاد زمینه های مساعد كننده بروز بیماریها باید از مواد اولیه خوراک طیور منطبق بر استاندار های ملی استفاده شود.
× پساب وفاضلاب مرغداریها به چاه فاضلاب داخل مرغداری هدایت شود . مسیر هدایت فاضلاب باید دارای پوشش مناسب وقابل كنترل باشد .
× نصب كنتر آب در مبداء ورودی آب به هر سالن بمنظور ثبت میزان مصرف آب روزانه ضروری است .
× به منظور كنترل دما و رطوبت نصب دماسنج و رطوبت سنج در محل و ارتفاع مناسب وتعداد كافی ضروریست .
× حوضچه مناسب جهت غوطه ور كردن وسایل مرغداری در محوطه احداث گردد .

[b]منبع:

تهیه و تنظیم:
سید مهرداد اسحق حسینی ؛ سردبیر ماهنامه الکترونیک کویر
















دورمچم به جای ساعت یکنوار مشکی بستم
تا همه بفهمن من از همه هر چه زمانو متعلق به زمان است بیزارم
من هم روزی قلبی داشتم
که توسط مردمانی ازمیان شما شکست و شکست تا سنگی شد
واکنون روزگاریست که شیطان فریاد میزند..
انسان پیدا کنید سجده خواهم کرد...


=====ஜ۩۞۩ஜ=====

21-06-1391 12:19 ق.ظ
 


[-]
پاسخ سریع
پیام
پاسخ خود را برای این پیام در اینجا بنویسید.


کد تصویری
royalfuns
(غیر حساس به بزرگی و کوچکی حروف)
لطفاً کد نشان داده شده در تصویر را وارد نمایید. این اقدام جهت جلوگیری از ارسال‌های خودکار ضروری می‌باشد.

موضوعات مشابه ...
موضوع: نویسنده پاسخ: بازدید: آخرین ارسال
  ردیابی عوامل وازدگی و تلفات اولیه درگله گوشتی Friga 0 154 21-06-1391 12:36 ق.ظ
آخرین ارسال: Friga
  سیستم ثبت اطلاعات تولیدی و بهداشتی مزارع شتر مرغ Friga 0 128 21-06-1391 12:33 ق.ظ
آخرین ارسال: Friga
  نقرس در طیور Friga 0 184 21-06-1391 12:32 ق.ظ
آخرین ارسال: Friga
  کاربرد نمره وضعیت بدن در مدیریت گله های گاو شیری Friga 0 176 21-06-1391 12:30 ق.ظ
آخرین ارسال: Friga
2 كنترل آسیت در جوجههای گوشتی Friga 0 140 21-06-1391 12:22 ق.ظ
آخرین ارسال: Friga

پرش به انجمن:


کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان