شیرینی شکلاتی با توت فرنگی و انگور قرمز با طعم نعناع برای روز مادر - تالار گفتمان آذر فروم





دعوت به همکاری با آذر فروم

 

شیرینی شکلاتی با توت فرنگی و انگور قرمز با طعم نعناع برای روز مادر
زمان کنونی: 18-09-1395،03:55 ق.ظ
کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان
نویسنده: SecreT
آخرین ارسال: SecreT
پاسخ: 1
بازدید: 70

 
 
رتبه موضوع:
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

موضوع: شیرینی شکلاتی با توت فرنگی و انگور قرمز با طعم نعناع برای روز مادر
ارسال: #1
شیرینی شکلاتی با توت فرنگی و انگور قرمز با طعم نعناع برای روز مادر
پست‌ها: 368
تاریخ عضویت: 11 تير 1392
اعتبار: 39
حالت من: انتخاب نشده
[عکس: fo1301.jpg]


 شیرینی شکلاتی با توت فرنگی و انگور قرمز با طعم نعناع برای روز مادر
در روز مادر با این شیرینی شکلاتی از مادرتان پذیرایی کنید.
ما در اینجا دستور درست کردن شیرینی یا دسر شکلاتی با طعم خوش بوی نعناع را برایتان بیان کرده ایم که ازمیوه های تازه و قرمز رنگ برای آن استفاده می شود.
ما دستور درست کردن دو ظرف مستطیلی شکل را برایتان بیان کرده ایم که یکی با میوه ی قرمز رنگ توت فرنگی و دیگری با انگور قرمز رنگ و تازه می باشد.
 
مواد لازم : برای خمیر
 آرد سفید
 2 فنجان
 پودر کاکائو
 1/2 فنجان
 شکر
 1 قاشق چایخوری
 نمک
 1 قاشق چایخوری
 کره
 1 فنجان ( به تکه های کوچک بریده شده )
آب یخ
1/4 فنجان
 
مواد داخل خمیر :
 خامه
 4 فنجان
 شکر
 1/2 فنجان
 ساقه ی نعناع، مقداری هم برای چاشنی زدن
 12 عدد
 نمک
 1 قاشق چایخوری
 شکلات تلخ و شیرین (به صورت ذوب شده )
6 تکه
ژلاتین
1 قاشق
آب یخ
1/2 فنجان
ماست ساده کم چرب
1 فنجان
انگور قرمز
مقداری
توت فرنگی
مقداری
طرز تهیه :
1 - آرد سفید ، کاکائو ، شکر، نمک  را در غذا ساز ریخته تا کاملا با یکدیگر ترکیب شوند. کره را به آن اضافه کنید و آنقدر آن را بزنید تا کاملا یکدست شود.در طول کار کم کم آب را به آن اضافه کنید و مرتبا آن را بزنید تا مواد یکدست شوند .

2 - خمیر درست شده را در دو ظرف جداگانه که مستطیلی شکل باشد به صورت یک رول باریک بریزید و به مدت 30 دقیقه آن را در یخچال بگذارید تا کاملا قوام بگیرد.

3 - خامه، شکر ، نعناع ، نمک را در ظرفی بریزید و بگذارید تا بجوشد.سپس به مدت 30 دقیقه اجازه دهید تا کاملا سرد شود.

4 - در همین حال که مشغول درست کردن مواد هستید فر را در درجه 350 بگذارید تا گرم شود. دور تا دور خمیرهای  شکلاتی آماده شده را که به صورت مستطیلی در ظرفی ریخته بودید و در یخچال گذاشته بودید را به صورت کنگره دار در آورید. سپس با استفاده از یک چاقوی تیز روی سطح آن شیارهایی ایجاد کنید و دوباره به مدت 15 دقیقه آن را در یخچال بگذارید.

5 - تکه های شکلات را به آن اضافه کنید و اجازه دهید تا به مدت 10 دقیقه دوباره در یخچال بماند .

6 - ژلاتین را در یک کاسه کوچک آب بریزید و بگذارید تا کاملا نرم شود.

7 - سپس ژلاتین را روی حرارت بگذارید تا بجوشد و بعد از آن بگذارید تا خنک شود .بعد از آن که خنک شد ماست را به آن اضافه کنید.

8 - این ماده ی سفید رنگ آماده شده را در قالب های شکلاتی بریزید و کل سطح را با آن بپوشانید و آن را به مدت 4 ساعت در یخچال بگذارید.

9 - در آخرهم روی دسر را با مقداری نعناع تزئین کنید  و سپس روی یکی از ظرف ها توت فرنگی های قرمز رنگ و روی ظرف دیگر را انگورهای قرمز رنگ بریزید.

نکته :
نعناعی که استفاده می کنید بهتر است تازه باشد و هم چنین ساقه های انگور قرمز را کاملا بگیرید و برگ سبز بالای توت فرنگی های قرمز رنگ را بگذارید بماند .
















[عکس: festival-crowd2.jpg]
12-04-1392 02:21 ق.ظ
 


[-]
پاسخ سریع
پیام
پاسخ خود را برای این پیام در اینجا بنویسید.


کد تصویری
royalfuns
(غیر حساس به بزرگی و کوچکی حروف)
لطفاً کد نشان داده شده در تصویر را وارد نمایید. این اقدام جهت جلوگیری از ارسال‌های خودکار ضروری می‌باشد.

موضوعات مشابه ...
موضوع: نویسنده پاسخ: بازدید: آخرین ارسال
  طرز تهیه کیک شکلاتی samaneh 1 323 01-07-1395 03:35 ب.ظ
آخرین ارسال: zahra009
  ایده ای جالب برای تزئین شیرینی برای سال نو Friga 0 179 22-12-1392 04:18 ب.ظ
آخرین ارسال: Friga
  طرز تهیه آبنبات چوبی تنگ ماهی قرمز عید نوروز Friga 1 219 21-12-1392 05:19 ب.ظ
آخرین ارسال: مهمون
  طرز تهیه شیرینی شکلاتی کرم دار samaneh 0 225 30-10-1392 11:49 ب.ظ
آخرین ارسال: samaneh
  طرز تهیه کلوچه شکلاتی زنجبیلی Friga 0 138 24-10-1392 01:08 ب.ظ
آخرین ارسال: Friga

پرش به انجمن:


کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان