شکلات گردویی اتریشی - تالار گفتمان آذر فروم





دعوت به همکاری با آذر فروم

 

شکلات گردویی اتریشی
زمان کنونی: 16-09-1395،12:04 ق.ظ
کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان
نویسنده: Emziper
آخرین ارسال: Emziper
پاسخ: 1
بازدید: 72

 
 
رتبه موضوع:
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

موضوع: شکلات گردویی اتریشی
ارسال: #1
شکلات گردویی اتریشی
پست‌ها: 2,111
تاریخ عضویت: 15 مرداد 1392
اعتبار: 83
حالت من: Vaaaaay
آخرین ویرایش در 22-05-1392 11:58 ق.ظ توسط Friga
 مواد لازم:

1 فنجان کره نرم شده
یک دوم فنجان شکر قهوه ای
2و نیم فنجان آرد
2 سوم فنجان کمپوت زردآلو
4 عدد تخم مرغ
1و نیم فنجان شکر قهوه ای
1 چهارم فنجان پودر کاکائو (بدون شکر)
2 قاشق چای خوری وانیل
1 قاشق چای خوری نمک
3 فنجان گردوی تفت داده شده
8 اونس شکلات تلخ و شیرین (خردشده)
3 قاشق غذاخوری کره
1 قاشق غذاخوری شربت ذرت
ا قاشق غذاخوری رُم
حدود 40 نصفه گردو (دلخواه)

[عکس: ss_R121954.jpg]

طرز تهیه

1.فر را از قبل با دمای 375 درجه فارنهایت گرم کنید. تابه ای با ابعاد 13 در 9 در 2 را چرب کنید؛ و آماده بگذراید. 1 فنجان کره را را درکاسه ای بزرگ بریزید و با همزن برقی با سرعت متوسط تا سریع در حدود 30 ثانیه بزنید. 1 دوم فنجان شکر قهوه ای را اضافه کنید. این دو را در داخل کاسه با هم بزنید تا ترکیب شوند. کم کم آرد را اضافه کنید و به آهستگی آن را بزنید تا مخلوط شوند (مخلوط کمی خشک به نظر می رسد). مخلوط را داخل تابه که از قبل آماده کرده اید بریزید، و به مدت 10 دقیقه داخل فر قرار دهید تا پخته شود.

2.در کاسه بزرگ دیگری، تخم مرغ ها را با سرعت متوسط
_سریع به مدت 3 دقیقه بزنید. نصف فنجان شکر قهوه ای، پودر کاکائو، وانیل و نمک را به آن اضافه کنید. این مواد را به مدت 3 دقیقه با سرعت کم بزنید. به تدیج گردوی تفت داده شده را اضافه کنید و مخلوط را هم بزنید تا مواد به خوبی با هم ترکیب شوند.


3.در آخر ترکیب شکلات را به دقت بر روی مخلوطی که از فر خارج کرده اید، پهن کنید و حدود 30 دقیقه آنها را بپزیرد. سپس در طبقه خنک کننده یخچال قرار دهید تا خنک شود.


4.برای تزیین: شکلات تلخ و شیرین و 3 قاشق غذاخوری کره را در یک قابلمه فلزی متوسط بریزید و بر روی حرارت ملایم هم بزنید تا ذوب شود. شربت ذرت و رم را هم اضافه کنید و هم بزنید. مخلوط را بروی شیرینی بریده نشده بریزید. اگر تمایل دارید می توانید نیمه گردوها را نیز روی آن بریزید. به شکلات 1 یا 2 ساعت زمان دهید تا به خوبی پهن شود. سپس با استفاده از یک چاقوی تیز، لبه های شیرینی را از تابه جدا کنید و آن را ببرید؛ حدود 40 تکه خواهد شد.


5.برای جلوگیری از خرد شدن مغزها و تبدیل به خمیر شدنشان، از قبل آسیابشان کنید.( 20 دقیقه زمان برای این کار کافیست.)

6.نگه داری: تکه های شکلات را در یک ظرف یک لایه بدون منفذ قرار دهید؛ می توانید این شکلات را در دمای اتاق نهایتا 3 و در فریزر تا 3 ماه نگه دارید.

 
















[عکس: 95456232072032872674.jpg]


سخت است! اتفآقے رآ انتظآر بڪشے که خودت هم بدآنے... در رآه نیست..  [عکس: sad_red.png]
22-05-1392 12:04 ق.ظ
 


[-]
پاسخ سریع
پیام
پاسخ خود را برای این پیام در اینجا بنویسید.


کد تصویری
royalfuns
(غیر حساس به بزرگی و کوچکی حروف)
لطفاً کد نشان داده شده در تصویر را وارد نمایید. این اقدام جهت جلوگیری از ارسال‌های خودکار ضروری می‌باشد.

موضوعات مشابه ...
موضوع: نویسنده پاسخ: بازدید: آخرین ارسال
  طرز تهیه شکلات کاراملی مخصوص عید نوروز Friga 0 250 20-12-1392 10:34 ب.ظ
آخرین ارسال: Friga
  طرز تهیه سوفله با دسر شکلات داغ Friga 0 148 22-07-1392 10:59 ب.ظ
آخرین ارسال: Friga
  طرز تهیه شکلات برفی Friga 0 150 20-06-1392 12:12 ب.ظ
آخرین ارسال: Friga
  کیک موز و شکلات Emziper 0 84 22-05-1392 12:09 ق.ظ
آخرین ارسال: Emziper
  نان صبحانه ( نان کشمشی گردویی ) SecreT 2 110 12-04-1392 02:31 ق.ظ
آخرین ارسال: SecreT

پرش به انجمن:


کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان