سوپ ازوگلین (سوپ ترکیه ای) - تالار گفتمان آذر فروم





دعوت به همکاری با آذر فروم

 

سوپ ازوگلین (سوپ ترکیه ای)
زمان کنونی: 13-09-1395،05:09 ب.ظ
کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان
نویسنده: سرآشپز
آخرین ارسال: سرآشپز
پاسخ: 1
بازدید: 96

 
 
رتبه موضوع:
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

موضوع: سوپ ازوگلین (سوپ ترکیه ای)
ارسال: #1
سوپ ازوگلین (سوپ ترکیه ای)
پست‌ها: 180
تاریخ عضویت: 07 خرداد 1392
اعتبار: 67
حالت من: انتخاب نشده
مواد لازم:

دال عدس: نصف لیوان، ۹۰ گرم
بلغور گندم: یک چهارم لیوان، ۵۰ گرم
آب: ۷ لیوان، ۱۴۰۰ گرم
پیاز: ۱ عدد کوچک، ۳۰ گرم یا عصاره پیاز الیت
نمک: یک و نیم قاشق مرباخوری، ۹ گرم
مارگارین یا کره:۴ قاشق غذاخوری،۴۰ گرم
رب گوجه فرنگی: ۲ قاشق غذاخوری، ۲۰ گرم
نعنا خشک: یک و نیم لیوان، ۲ گرم
فلفل قرمز: نصف قاشق مرباخوری، ۱ گرم
آب لیمو: قاشق غذاخوری، ۲۰ گرم


طرز تهیه:
.
پیاز را پوست بگیرید، بشویید و رنده کنید. در یک قابلمه دو قاشق روغن ریخته پیاز را چند دقیقه تفت دهید. عدس و بلغور را پاک کرده، بشویید و در قابلمه بریزید. رب گوجه فرنگی، آب نمک و فلفل را به آن اضافه کنید. بگذارید نیم ساعت ( با زود پز یک ربع ) بپزد. سوپ که غلیظ شد، در یک کاسه بکشید و روی آن را با نعنا تزیین کنید. هنگام طرو کردن این سوپ از لیمو ترش تازه استفاده کنید.



11-06-1392 03:41 ب.ظ
 


[-]
پاسخ سریع
پیام
پاسخ خود را برای این پیام در اینجا بنویسید.


کد تصویری
royalfuns
(غیر حساس به بزرگی و کوچکی حروف)
لطفاً کد نشان داده شده در تصویر را وارد نمایید. این اقدام جهت جلوگیری از ارسال‌های خودکار ضروری می‌باشد.

پرش به انجمن:


کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان