سمک صياديه - تالار گفتمان آذر فروم





دعوت به همکاری با آذر فروم

 

سمک صياديه
زمان کنونی: 20-09-1395،10:03 ب.ظ
کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان
نویسنده: Emziper
آخرین ارسال: Emziper
پاسخ: 1
بازدید: 110

 
 
رتبه موضوع:
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

موضوع: سمک صياديه
ارسال: #1
سمک صياديه
پست‌ها: 2,111
تاریخ عضویت: 15 مرداد 1392
اعتبار: 83
حالت من: Vaaaaay
سمک صياديه

مواد لازم:

ماهي شير يا کوسه=1کيلو

آرد=1فنجان

پيازچه خرد شده=2قاشق غذاخوري

آب ليمو ترش=4تا5 قاشق غذاخوري

ليمو ترش حلقه شده=1عدد

سرکه=5تا4 قاشق غذاخوري

روغن زيتون=5تا4 قاشق غذاخوري

سير رنده شده=2حبه

پودر زيره و فلفل بهار=از هر کدام 1قاشق غذاخوري

نمک و فلفل=به مقدار لازم

روغن براي سرخ کردن ماهي=به مقدار لازم

مواد لازم براي تهيه ي برنج با سس سويا:

برنج=3پيمانه

پياز نگيني شده=1پيمانه

گشنيز خرد شده=1پيمانه

پياز داغ=1پيمانه

سير رنده شده=1تا2حبه

پودر زيره ي سياه=نصف قاشق چايخوري

پودر دارچين=نصف قاشق چايخوري
پودر زنجفيل خشک=1 قاشق چايخوري

پودر جوز هندي=1 قاشق چايخوري

سوياسس=يک ونيم قاشق غذاخوري

آب=4پيمانه

روغن=4تا5قاشق غذاخوري

مواد لازم براي تهيه ي سس ماهي:

آرد =2قاشق غذاخوري

پودر زيره ي سياه=نصف قاشق غذاخوري

پودر دارچين=نصف قاشق غذاخوري

جوز هندي=1قاشق چايخوري

روغن زيتون=3قاشق غذاخوري

سويا سس=يک ونيم قاشق غذاخوري

آب=2ليوان

آب ليمو=به مقدار لازم

نمک و فلفل=به مقدار لازم

طرز تهيه ماهي:

تمام مواد لازم داده شده را با هم مخلوط کرده،ماهي را به مدت يک ساعت در اين مايه
بخوابانيد سپس آن را در آرد غلطانيده و در روغن فراوان که بهتر است همان روغني که
پياز داغ را در آن سرخ کرده ايد باشد با حرارت کمي بيشتر از متوسط سرخ کنيد.
طرز تهيه سس ماهي:

آرد را در روغن زيتون تفت دهيد،آب را کم کم اضافه کنيد و خوب هم بزنيد تا آرد
گلوله نشود ،زيره ،دارچين ،جوز هندي ،سويا سس و نمک وفلفل را اضافه کرده و مرتب هم
بزنيد تا سس کمي غليظ شود و در پايان آب ليمو را اضافه کنيد.

طرز تهيه برنج با سوياسس :

سير رنده شده،زنجفيل وپياز نگيني شده را در روغن تفت داده ،برنج را اضافه کرده
حدود 5تا 6 دقيقه تفت دهيد،2 قاشق پياز داغ،دارچين،زيره ،جوز هندي ،نمک ،فلفل
وسوياسس را اضافه کنيد،مواد را مخلوط کرده و سپس آب را بيفزاييد و بگذاريد تا آب
برنج دم بکشد .برنج را درديس کشيده با قطعات ماهي سرخ شده و بقيه ي پياز داغ و
گشنيز تازه خرد شده روي برنج را تزيين کنيد.سس را در ظرف سس خوري ريخته ودر کنار
ديس برنج قرار دهيد و به همراه برنج و ماهي ميل کنيد.

نکته :

1-مقدار آب داده شده در طبخ برنج با توجه به نوع برنج مصرفي شما ممکن است کمتر يا
بيشتر باشد.

2-سمک صياديه به معني ماهي صيد شده است که نوعي خوراک ماهي به سبک عربي است



16-05-1392 08:26 ب.ظ
 


[-]
پاسخ سریع
پیام
پاسخ خود را برای این پیام در اینجا بنویسید.


کد تصویری
royalfuns
(غیر حساس به بزرگی و کوچکی حروف)
لطفاً کد نشان داده شده در تصویر را وارد نمایید. این اقدام جهت جلوگیری از ارسال‌های خودکار ضروری می‌باشد.

پرش به انجمن:


کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان