سمبوسه هندی - تالار گفتمان آذر فروم





دعوت به همکاری با آذر فروم

 

سمبوسه هندی
زمان کنونی: 17-09-1395،09:50 ب.ظ
کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان
نویسنده: سرآشپز
آخرین ارسال: سرآشپز
پاسخ: 1
بازدید: 110

 
 
رتبه موضوع:
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

موضوع: سمبوسه هندی
ارسال: #1
سمبوسه هندی
پست‌ها: 180
تاریخ عضویت: 07 خرداد 1392
اعتبار: 67
حالت من: انتخاب نشده
[عکس: 80690479441623647655.jpg]


مواد لازم خمير سمبوسه:
 آرد 225 گرم
 نمک 1 قاشق چايخوري
 آب ولرم حدود يک سوم پيمانه
 روغن زیتون مولیناری 2 قاشق سوپخوري

 مواد مياني سمبوسه:
 گوشت چرخ کرده 250 گرم
 پياز خرد شده 2 عدد
 فلفل سبز دلمه اي 1 عدد
 زردچوبه 1 قاشق چايخوري
 ادويه گرام ماسالا 1 قاشق چايخوري

 پودر تخم گشنيز 1 قاشق سوپخوري
 پودر فلفل قرمز يک دوم قاشق چايخوري
 زنجفيل تازه 1 قاشق چايخوري
 پودر سیر الیت 2 عدد
 آب ليمو ترش 2 قاشق سوپخوري
 گشنيز تازه يک چهارم پيمانه
 نعناي تازه 2 قاشق سوپخوري

 روغن به ميزان لازم

براي تهيه خمير، ابتدا آرد را در ظرف گودي بريزيد و نمک را به آن بيفزاييد. آنها را خوب با هم مخلوط کنيد و سپس وسط آرد را کمي گود کنيد. روغن زیتون مولیناری و آب ولرم را ميان آرد بريزيد و مواد را خوب ورز دهيد تا حالت خمير به خود بگيرد. اين خمير را 20 دقيقه در جاي گرم استراحت دهيد تا عمل آيد. سپس خمير را با وردنه بين دو لايه نايلون باز کنيد و آن را به صورت نوارهاي 8 در16 باز کنيد. از مواد مياني آماده شده بين خمير قرار دهيد و دو طرف خمير را روي هم برگردانيد تا به شکل يک مثلث درآيد و يک لايه ديگر خمير را بعد از پر کردن روي آن برگردانيد و لبه هاي خمير را با استفاده از آب به هم بچسبانيد و در روغن داغ و فراوان سرخ کنيد. طرز تهيه مواد مياني سمبوساي هندي: پياز خرد کرده را با 2 قاشق سوپخوري روغن زیتون مولیناری تفت دهيد تا سبک و طلايي شود. سپس گوشت چرخ کرده را به آن اضافه کنيد و گوشت را در حدي تفت دهيد تا تغيير رنگ دهد. سپس فلفل دلمه اي خرد شده را بيفزاييد و مواد را خوب تفت دهيد. سپس پودر سیر الیت، زنجفيل تازه رنده شده، گرام ماسالا، پودر تخم گشنيز، پودر فلفل قرمز و زردچوبه را بريزيد و مواد را خوب تفت دهيد تا بوي ادويه ها بلند شود. سپس گشنيز و نعناي تازه و خرد شده را به مواد بيفزاييد و مواد را 3 دقيقه ديگر تفت دهيد و بعد از روي حرارت برداريد. زمان پخت: 30 دقيقه



03-05-1392 03:31 ب.ظ
 


[-]
پاسخ سریع
پیام
پاسخ خود را برای این پیام در اینجا بنویسید.


کد تصویری
royalfuns
(غیر حساس به بزرگی و کوچکی حروف)
لطفاً کد نشان داده شده در تصویر را وارد نمایید. این اقدام جهت جلوگیری از ارسال‌های خودکار ضروری می‌باشد.

پرش به انجمن:


کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان