رولت اسفناج با قارچ - تالار گفتمان آذر فروم





دعوت به همکاری با آذر فروم

 

رولت اسفناج با قارچ
زمان کنونی: 13-09-1395،05:52 ق.ظ
کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان
نویسنده: سرآشپز
آخرین ارسال: سرآشپز
پاسخ: 1
بازدید: 92

 
 
رتبه موضوع:
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

موضوع: رولت اسفناج با قارچ
ارسال: #1
رولت اسفناج با قارچ
پست‌ها: 180
تاریخ عضویت: 07 خرداد 1392
اعتبار: 67
حالت من: انتخاب نشده
[عکس: 33627208681193945562.jpg]



مواد لازم برای داخل رولت
کره: 2 قاشق غذاخوری
قارچ تازه خرد شده: 350 گرم یا عصاره قارچ الیت
آرد سفید: 1/4 پیمانه
شیر: 2/3 پیمانه
خامه: 3 قاشق غذاخوری
پیازچه خرد شده: 2 قاشق غذاخوری

طرز تهیه
مرحله 1 - فر را حرارت 190 درجه سانتیگراد یا 375 درجه فارنهایت روشن کنید. در سینی فر با اندازه 33 در 23 سانتیمتر را کاغذ روغنی پهن کنید.
مرحله 2 - اسفناج ها را تمیز کرده، شسته، روی حرارت گذاشته تا آبش تبخیر شود. سپس آنها را خرد کنید.
مرحله 3 - در یک کاسه اسفناج خرد شده را با کره، زرده تخم مرغ، نمک و فلفل هم بزنید. سفیده تخم مرغ را جداگانه با همزن زده تا سفت شود، سپس به مخلوط اسفناج و زرده اضافه کنید و هم بزنید.
مرحله 4 - مخلوط اسفناج را روی کاغذ روغنی پهن کرده و نصف از پنیر نواری برش داده شده را روی آن پاشیده و به مدت 12 تا 15 دقیقه در فر قرار دهید تا پخته شود.
مرحله 5 - برای درست کردن مایه داخل رولت: کره را در ماهیتابه ای آب کرده و بعد قارچ های خرد شده را افزوده و تفت داده تا قارچ ها نرم شوند، سپس آرد را روی آنها الک کرده و برای 1 دقیقه دیگر تفت دهید، شیر را اضافه کنید و مایه را بجوش آورید و اجازه دهید برای 2 تا 3 دقیقه بجوشد، بعد از روی حرارت برداشته، خامه و پیازچه را افزوده و هم بزنید.
مرحله 6 - رولت آماده شده را روی فویل برگردانید که در اینصورت سطح پنیر دار زیر قرار می گیرد، کرم قارچ را روی اسفناج پخش کنید و سپس آرام رول کنید، مابقی پنیر را روی رولت پاشیده و برای 5 دقیقه دیگر در فر قرار دهید تا پنیر آب شود. سپس برش داده، در ظرف دلخواه چیده و سرو کنید.



31-05-1392 10:44 ب.ظ
 


[-]
پاسخ سریع
پیام
پاسخ خود را برای این پیام در اینجا بنویسید.


کد تصویری
royalfuns
(غیر حساس به بزرگی و کوچکی حروف)
لطفاً کد نشان داده شده در تصویر را وارد نمایید. این اقدام جهت جلوگیری از ارسال‌های خودکار ضروری می‌باشد.

موضوعات مشابه ...
موضوع: نویسنده پاسخ: بازدید: آخرین ارسال
  پيراشکی اسفناج سرآشپز 0 93 31-05-1392 10:48 ب.ظ
آخرین ارسال: سرآشپز
  رولت سبزی جات Emziper 0 118 16-05-1392 08:12 ب.ظ
آخرین ارسال: Emziper
  طرز تهیه کوکو اسفناج Emziper 0 95 16-05-1392 08:11 ب.ظ
آخرین ارسال: Emziper
  کباب قارچ و فلفل Emziper 0 103 16-05-1392 08:09 ب.ظ
آخرین ارسال: Emziper
  طرز تهیه قارچ سوخاری Friga 0 226 07-10-1391 12:54 ق.ظ
آخرین ارسال: Friga

پرش به انجمن:


کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان