روش تهیه زله خوشمزه به شکل قلب - تالار گفتمان آذر فروم





دعوت به همکاری با آذر فروم

 

روش تهیه زله خوشمزه به شکل قلب
زمان کنونی: 13-09-1395،09:04 ب.ظ
کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان
نویسنده: samaneh
آخرین ارسال: samaneh
پاسخ: 1
بازدید: 352

 
 
رتبه موضوع:
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

موضوع: روش تهیه زله خوشمزه به شکل قلب
ارسال: #1
روش تهیه زله خوشمزه به شکل قلب
پست‌ها: 450
تاریخ عضویت: 21 آبان 1390
اعتبار: 90
حالت من: Narahat
آخرین ویرایش در 25-11-1392 07:08 ب.ظ توسط samaneh
[عکس: 189906.jpg]

اولین کاری که باید انجام بدید درست کردن یه ژله قرمزه. من از مارک تیاری طعم رَزبِری استفاده کردم که قرمز فوق العاده خوش رنگی بهم داد. یک بسته ژله رو با 1 ق غ پودر ژلاتین مخلوط کردم و 1 لیوان آب جوش ریختم روش و 1 دقیقه توی مایکروفر قرار دادم تا کاملا ذوب شد. بعد نصف لیوان یخ ریختم توش و هم زدم و در دو قالب مستطیلی گذاشتم توی یخچال. ضخامت ژله من تقریبا نیم سانت بود. ژله من طبق معمول یک شب توی یخچال موند.


[عکس: vdaygello2.jpg]


برای درست کردن این ژله لازم نیست حتما قالب قلبی شکل داشته باشید. مربع و دایره هم جواب میده چون ژله قرمز رو در هر صورت قلبی قالب میزنید . ولی خوب من میخواستم که ژله ام در حد اعلا عشقولانه ای بشه!
قالبی که قراره ژله توش درست بشه رو بذارید جلوتون. من قبلا هم توضیح دادم ولی چون دوستان زیاد سوال میکنند متوجه شدم که باید صد بار دیگه هم توضیح بدم tongue ببینید قبل از شروع به ساختن ژله همیشه قالبتون رو اندازه بگیرید. یعنی ظرفی که قراره ژله رو بریزید توش و بذارید توی یخچال رو ابتدا پر از آب کنید. تعداد لیوانها رو بشمارید. یه جا یادداشت کنید که مثلا فلان ظرف با 4 لیوان آب پر شد. حالا ببینید که من واسه دستور ژله چند لیوان مایع به کار بردم. مثلا اگه من یه لیوان آب جوش و نصف لیوان یخ و نصف لیوان خامه استفاده کردم مفهومش اینه که ظرف من با 2 لیوان پر میشده و شما باید اعداد رو در 2 ضرب کنید تا به 4 لیوانی که ظرفتون رو پر میکنه برسید. کاملا متوجه شدید؟ دوباره توضیح نمیدم ها!

بعد از اینکه ظرفتون رو اندازه گرفتید. کاملا خشکش کنید. و حالا با روغن مایع چربش کنید! اصلا تعجب نکنید؛ اگر هم تعجب کردید، بعد که ژله تون راحت از قالب جدا شد تعجبتون تموم میشه. این مقدار روغن روی طعم ژله کوچکترین تاثیری نداره ( قبلا تست شده)


[عکس: vdaygello3.jpg]



من ژله قرمزم رو با دو سایز قلب قالب زدم. بزرگه واسه روی ژله و کوچیکه واسه دیواره اش. خیلی ساده قالب رو توی ژله فرو کنید و تا ته فشار بدید


[عکس: vdaygello4.jpg]



حالا با یه کاردک یا کفگیر مسطح و یا هر چیز دیگه ای که گودی نداشته باشه آروم بزنید زیر ژله و از ظرف جداش کنید.مواظب باشید قلبی رو نشکونید که قلب شکستن خطاست! اون هم شب قلبها! دیه اش دو برابره


[عکس: vdaygello5.jpg]



قالبها تون رو با سلیقه خودتون بچینید توی ظرف چرب و چیلی تون. حواستون باشه که قلبهای روی دیواره رو مثل من وارونه بچینید که بعد که قالب رو برمیگردونید قلبهاتون درست از آب دربیاد.


[عکس: vdaygello6.jpg]



ظرفتون رو بذارید توی یخچال و گرفتار ساختن ژله بیس بشید. اگه مثل من ظرفتون سیلیکنیه باید زیرش همیشه یه سینی یا یه چیز محکم باشه که دفرمه نشه. برای درست کردن ژله بیس من از ژله آناناس استفاده کردم. که تقریبا بیرنگه ( ایرونیش که کاملا بیرنگه) یه بسته ژله و 1 ق غ پودر ژلاتین رو با نصف لیوان آب جوش مخلوط کرده و 1 دقیقه در مایکروفر گذاشتم و بعد نصف لیوان یخ ریختم توش.


[عکس: vdaygello7.jpg]


بعد 200 گرم خامه و 1 لیوان شیر بهش اضافه کردم و با ویسک زدم تا یکنواخت شد


[عکس: vdaygello8.jpg]


ژله رو توی قالب ریختم و یک شب (و یک وقت اداری) گذاشتم توی یخچال بمونه.


[عکس: vdaygello9.jpg]


برای جدا کردن ژله از قالب هیچ نگران نباشید. میبینید که چه خوشگل در اومده! خیلی راحته. اول دور تا دور حاشیه ژله رو با چاقو یا ناخن از ظرف باز کنید. بعد سینکتون رو از آب جوش پرکنید و 5 ثانیه قالب رو توی آب جوش نگه دارید ( توجه کنید که اگه قالبتون سیلیکنیه باید زیرش یه ظرف باشه که تاب برنداره و ژله تون بشکنه یا ترک بخوره. من گذاشتمش توی یه ظرف شبکه ای دسته دار. اینطوری دستم هم نسوخت. خودتون بگردید یه چی تو خونه پیدا کنید) زیر قالب رو با حوله خشک کنید و ظرف سرو رو زیر شیر آب بگیرید تا خیس بشه. اینکار رو انجام میدیم تا اگه ژله وسط ظرف سرو قرار نگرفت بتونیم راحت جابجاش کنیم چون تا وقتی خیسه راحت لیز میخوره. حالا ظرف سرو رو وارو روی قالب ژله قرار بدید و قالب رو برگردونید. ژله باید "پلق" از قالب جدا شه و توی ظرف سرو بیافته. ( قانوناً! ولی اگه نشد باید 5 ثانیه دیگه دوباره توی آب جوش بذاریدش)


[عکس: vdaygello10.jpg]

[عکس: vdaygello1.jpg]




منبع : cheftayebeh.ir



25-11-1392 07:00 ب.ظ
 


[-]
پاسخ سریع
پیام
پاسخ خود را برای این پیام در اینجا بنویسید.


کد تصویری
royalfuns
(غیر حساس به بزرگی و کوچکی حروف)
لطفاً کد نشان داده شده در تصویر را وارد نمایید. این اقدام جهت جلوگیری از ارسال‌های خودکار ضروری می‌باشد.

موضوعات مشابه ...
موضوع: نویسنده پاسخ: بازدید: آخرین ارسال
  طرز تهیه ژله پرچم Friga 0 144 22-11-1392 04:35 ب.ظ
آخرین ارسال: Friga
  طرز تهیه مربای پوست پرتقال ، مربای پاییزی Emziper 0 150 06-08-1392 12:02 ق.ظ
آخرین ارسال: Emziper
  طرز تهیه دسر قارچ پنیری یک دسر سالم و مغزی Friga 0 141 17-07-1392 12:04 ق.ظ
آخرین ارسال: Friga
  طرز تهیه ی مارمالاد پرتقال و فلفل Friga 0 146 08-07-1392 04:43 ب.ظ
آخرین ارسال: Friga
  طرز تهیه کرم پرتقال mahzad 0 406 30-11-1390 04:30 ب.ظ
آخرین ارسال: mahzad

پرش به انجمن:


کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان