دلمه قارچ - تالار گفتمان آذر فروم





دعوت به همکاری با آذر فروم

 

دلمه قارچ
زمان کنونی: 12-09-1395،11:27 ب.ظ
کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان
نویسنده: سرآشپز
آخرین ارسال: سرآشپز
پاسخ: 1
بازدید: 131

 
 
رتبه موضوع:
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

موضوع: دلمه قارچ
ارسال: #1
دلمه قارچ
پست‌ها: 180
تاریخ عضویت: 07 خرداد 1392
اعتبار: 67
حالت من: انتخاب نشده
[عکس: 96185706259362232034.jpg]
قارچ بزرگ 8-6 عدد
گوشت چرخی شده 200 گرم
پیاز متوسط1 عدد
پنیر پیتزا ورقه ای1 بسته
نخود فرنگی،هویج آبپز3 قاشق غذاخوری
رب گوجه فرنگی1/5 قاشق غذاخوری
چاشنی لیمو و فلفل الیت
روغن یا کره 2 قاشق غذاخوری

دستور تهیه:
پایه ی قارچها رو جدا میکنیم،قارچها را شسته و با پارچه ی نرمی خشک می کنیم
با مقداری روغن یا کره قارچها رو تفت میهیم که هم باعث نرم شدنش میشه هم شکل ظاهری زیبا تری پیدا میکنه.در حین تفت دادن به دو طرف قارچها نمک میزنیم که طعم دار بشن.
پیاز را تفت داده و گوشت چرخی رو بهش اضافه می کنیم وقتی آب گوشت جمع شد چاشنی و رب گوجه فرنگی را اضافه میکنیم بهتر است مقدار کمی آب هم بریزید و بگذارید چند دقیقه با شعله ملایم بپزد تا گوشت سالم تر باشد.نخود فرنگی،هویج آبپز رو اضاف کنید.
از مواد به اندازه ای که قارچها پُر شوند درون قارچها میریزیم و پنیر رو روی اون قرار میدیم.
بدلیل اینکه مواد پخته هستند نیازی به پخت نیست فقط در حدی که پنیر طلایی رنگ شه اون رو توی فر میذاریم....

منبع:http://ashpaz-bashi.blogfa.com



27-04-1392 03:02 ب.ظ
 


[-]
پاسخ سریع
پیام
پاسخ خود را برای این پیام در اینجا بنویسید.


کد تصویری
royalfuns
(غیر حساس به بزرگی و کوچکی حروف)
لطفاً کد نشان داده شده در تصویر را وارد نمایید. این اقدام جهت جلوگیری از ارسال‌های خودکار ضروری می‌باشد.

موضوعات مشابه ...
موضوع: نویسنده پاسخ: بازدید: آخرین ارسال
  طرز تهیه دلمه ای متفاوت و مقوی Emziper 0 145 11-09-1392 06:32 ب.ظ
آخرین ارسال: Emziper
  دلمه كلم برگ سرآشپز 0 146 11-06-1392 02:26 ب.ظ
آخرین ارسال: سرآشپز
  دلمه گوجه فرنگی سرآشپز 0 123 11-06-1392 02:24 ب.ظ
آخرین ارسال: سرآشپز
  دلمه برنج سرآشپز 0 1,004 11-06-1392 02:21 ب.ظ
آخرین ارسال: سرآشپز
  پیچک گوشت و قارچ سرآشپز 0 132 27-04-1392 02:59 ب.ظ
آخرین ارسال: سرآشپز

پرش به انجمن:


کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان