دلمه برگ* كلم - تالار گفتمان آذر فروم





دعوت به همکاری با آذر فروم

 

دلمه برگ* كلم
زمان کنونی: 21-09-1395،01:33 ب.ظ
کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان
نویسنده: Emziper
آخرین ارسال: Emziper
پاسخ: 1
بازدید: 112

 
 
رتبه موضوع:
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

موضوع: دلمه برگ* كلم
ارسال: #1
دلمه برگ* كلم
پست‌ها: 2,111
تاریخ عضویت: 15 مرداد 1392
اعتبار: 83
حالت من: Vaaaaay
دلمه برگ*كلم


مواد لازم (براي 4 نفر): كلم متوسط 2عدد، گوشت چرخ كرده 600* گرم، برنج يك پيمانه، لپه يك پيمانه، سبزيجات معطر (شويد، مرزه، نعنا و ترخون) به ميزان دلخواه، پياز2 عدد متوسط، گوجه فرنگي 5 عدد و رب گوجه فرنگي به ميزان لازم.

طرز تهيه: ابتدا ظرف بزرگي را پر از آب كرده و روي حرارت گاز قرار دهيد و كلم*ها را در آن بگذاريد تا زماني كه برگ آن نرم و قابل جدا كردن از كلم باشد. دقت كنيد كلم*ها زياد نجوشند. يادتان باشد قبل از قرار دادن كلم*ها در آب يك برش عميق تا عمق آن بزنيد تا بعدا بتوانيد لايه*ها را از هم جدا كنيد.

تا كلم*ها پخته شوند يكي از پياز*ها را خرد و سرخ كنيد و گوشت چرخ كرده را به آن اضافه كنيد. لپه و برنج را هم در ظرفي جداگانه بجوشانيد تا نرم شوند. وقتي گوشت چرخ كرده و پياز را خوب تفت داديد، لپه و برنج را كه قبلا آبكشي كرده*ايد به آن اضافه كنيد و نمك، فلفل و ادويه*هاي مورد نظر را به آن اضافه كنيد.

سپس سبزيجات معطر خرد شده را هم به مواد داخل تابه اضافه كنيد و خوب هم بزنيد.

مواد كه آماده شد، برگ*هاي كلم را از هم باز كنيد و مواد را درون برگ ريخته و بپچيد. قبل از قرار دادن دلمه*هاي پيچيده شده در قابلمه چند برگ كلم همراه مقداري روغن ته ظرف مورد نظر بريزيد و دلمه*ها را روي آن قرار دهيد.

بعد از چيدن دلمه*ها بايد سس مخصوص را آماده كنيد. براي اين كار يك عدد پياز باقيمانده را خرد و سرخ كنيد و به آن گوجه فرنگي خردشده، نمك، فلفل، ادويه و رب گوجه اضافه كنيد و بگذاريد كمي با آب بپزد. بعد از آماده شدن سس آن را روي دلمه*ها بريزيد و اجازه بدهيد روي شعله ملايم بخوبي بپزد.



16-05-1392 08:07 ب.ظ
 


[-]
پاسخ سریع
پیام
پاسخ خود را برای این پیام در اینجا بنویسید.


کد تصویری
royalfuns
(غیر حساس به بزرگی و کوچکی حروف)
لطفاً کد نشان داده شده در تصویر را وارد نمایید. این اقدام جهت جلوگیری از ارسال‌های خودکار ضروری می‌باشد.

موضوعات مشابه ...
موضوع: نویسنده پاسخ: بازدید: آخرین ارسال
  دلمه برگ مو بدون گوشت سرآشپز 0 101 31-04-1392 12:42 ق.ظ
آخرین ارسال: سرآشپز

پرش به انجمن:


کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان