دلمه برنج - تالار گفتمان آذر فروم





دعوت به همکاری با آذر فروم

 

دلمه برنج
زمان کنونی: 17-09-1395،03:59 ب.ظ
کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان
نویسنده: سرآشپز
آخرین ارسال: سرآشپز
پاسخ: 1
بازدید: 1025

 
 
رتبه موضوع:
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

موضوع: دلمه برنج
ارسال: #1
دلمه برنج
پست‌ها: 180
تاریخ عضویت: 07 خرداد 1392
اعتبار: 67
حالت من: انتخاب نشده
[عکس: 91588402266459743393.jpg]

مواد لازم:
4 لیوان پلوپز برنج
400 گرم گوشت چرخ کرده بدون چربـــی
2عدد پیاز متوسط
یک قاشق مرباخوری پر ادویه مخلوط
تقریبا نصف لیوان پلوپز لپه
1 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی ( کمی بیشتر هم میتوانید بر طبق ذ ا ئقه خود بریزید ).
100 گرم جعفری خرد شده
نمک و فلفــل به اندازه دلخواه
روغن به میزان لازم
پودر سوخاری الیت به اندازه کافـــی
2عدد تخم مرغ
طرز تهیه:
 
آب برنج خیس خورده را دور ریخته و در یک قابلمــــه با 6 تا 7 لیوان آب روی حرارت ملایم بگذارید تا بصورت کتـــه له در بیاید و محکم هم بزنید و وقتی کمی گرمایش را از دست داد آنرا با کمک وسیلـــه ای یا با دست
خوب له کنید تا بصورت خمیــــــر تقریبا صاف در آید اگر دست خودرا با آب مرتبا خیس کنید به دست نمی چسبد خمیر را تا گرم است به تعــــــداد ی که دوست دارید تقسیم کنید و روی را با آلو فویل یا در قابلمه بپوشانید تا گــــــرم بماند.

البته اگر مایه گوشت مخلوط را قبلا درست کنید خیلی بهتـــــــر و راحتر است.
برای تهیــــه مایه مخلوط گوشت پیاز را خــرد کرده درروغن تفت دهید سپس گوشت را اضافــــه کرده بگذارید با بخـار خودش بپزد.

سپس ادویه فلفل و نمک و جعفری و رب گوجه فرنگی اضافه کرده هم بزنید و بعد لپه را که قبل خوب پخته شده است به آن اضافه کنید چند دقیقـــه کوتاه بگذارید بپزد.
اینک مایه گوشت مخلوط درون دلمه برنج نیز آماده است.
این مخلوط را به تعـداد گلوله هائی که درست کرده اید تقسیم کنید که کارها خیلی سریع و راحت پیش برود.
حالا هر قسمت مخلوط گوشت را لای یک گلوله خمیر برنج قرار دهید مانند تصویر.
 به دستهایتان آب بزنید و خمیر را با کف دودست خوب بازکنید و مایه مخلوط را در وسط آن گذاشتـــه 
و لبه های آنرا به هم رسانده و خوب با دودست ازهمه طرف به آن فشار دهـیــد
وقتی گلوله ها آماده شد , 2 عدد تخم مرغ را بزنید و گلوله های برنج را درون
تخم مرغ زده خوب در آن بغلتانید و بعد با آرد سوخاری آغشته کنید و سپس در
یک قابلمه کوچک ته گود روغن بقدری بریزید که تا وسط گلوله ها برســـد بعد
آنها را یکی یکی در روغـــــن داغ بیندازید و سرخ کنید ....بعد از سرخ کردن
آنهارا در دیس یا ظرفهائی کشیده تزئین کنید و برای سرو آماده نمائید.
این دلمه برنج خوشمزه هم سرد و هم گرم خورده میشود و بخصوص خوردن
آن با انواع ترشی بسیار لذیذ میباشد امیدوارم آنرا درست کنیــــــد و خوشتون
بیاید


دیدن لینک ها برای شما امکانپذیر نیست . لطفا
ثبت نام کنید یا وارد حساب کاربری خود شوید




11-06-1392 02:21 ب.ظ
 


[-]
پاسخ سریع
پیام
پاسخ خود را برای این پیام در اینجا بنویسید.


کد تصویری
royalfuns
(غیر حساس به بزرگی و کوچکی حروف)
لطفاً کد نشان داده شده در تصویر را وارد نمایید. این اقدام جهت جلوگیری از ارسال‌های خودکار ضروری می‌باشد.

موضوعات مشابه ...
موضوع: نویسنده پاسخ: بازدید: آخرین ارسال
  طرز تهیه دلمه ای متفاوت و مقوی Emziper 0 146 11-09-1392 06:32 ب.ظ
آخرین ارسال: Emziper
  دلمه كلم برگ سرآشپز 0 146 11-06-1392 02:26 ب.ظ
آخرین ارسال: سرآشپز
  دلمه گوجه فرنگی سرآشپز 0 123 11-06-1392 02:24 ب.ظ
آخرین ارسال: سرآشپز
  دلمه قارچ سرآشپز 0 131 27-04-1392 03:02 ب.ظ
آخرین ارسال: سرآشپز
2 طرز پخت دلمه مرغ و برنج malijoon 0 155 25-01-1392 01:29 ب.ظ
آخرین ارسال: malijoon

پرش به انجمن:


کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان