خورش مرغ مکزیکی - تالار گفتمان آذر فروم





دعوت به همکاری با آذر فروم

 

خورش مرغ مکزیکی
زمان کنونی: 13-09-1395،05:04 ب.ظ
کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان
نویسنده: سرآشپز
آخرین ارسال: سرآشپز
پاسخ: 1
بازدید: 115

 
 
رتبه موضوع:
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

موضوع: خورش مرغ مکزیکی
ارسال: #1
خورش مرغ مکزیکی
پست‌ها: 180
تاریخ عضویت: 07 خرداد 1392
اعتبار: 67
حالت من: انتخاب نشده
[عکس: 94960649580904542668.jpg]

  ▪ نصف لیوان روغن نباتی
  ▪ یک کیلو و نیم مرغ
  ▪ یک عدد فلفل دلمه سبز، قرمز و زرد
  ▪ ۳ دسته پیازچه ریز شده یا عصاره پیاز الیت
  ▪ یک سوم لیوان گشنیز تازه ریز شده
  ▪ یک قاشق غذاخوری سس گوجه فرنگی

  ▪ ۴۰۰گرم رب گوجه فرنگی
  ▪ یک عدد پیاز ریز رنده شده و ادویه مخلوط
  ▪ پودر آویشن به مقدار لازم.

قطعات مرغ را خوب شسته وآبکشی کنید. سپس روی حرارت ملایم گذاشته همراه با آب بگذارید تا به مدت ۲۰دقیقه بپزد. در هنگام پخت به آن کمی نمک و فلفل سیاه و زردچوبه بزنید و یک عدد پیاز همراه با یک عدد سیر روی آن خرد کنید تا مرغ طعم بهتری بگیرد. قطعات مرغ را در صافی انداخته و آب مرغ را کنار می گذاریم. روغن را در ماهیتابه ریخته و بعد از داغ شدن اطراف قطعات مرغ را در آن سرخ می کنیم سپس در صافی می ریزیم تا روغن اضافی آن برود. پیاز رنده شده را در روغن درون ماهیتابه ریخته روی حرارت ملایم هم می زنیم تا طلایی رنگ شود. گشنیز تازه و پیازچه را به آن اضافه کرده هم می زنیم. رب گوجه فرنگی را به آن اضافه کرده هم می زنیم و می گذاریم مواد به مدت ۳الی۴دقیقه روی حرارت ملایم بماند. فلفل دلمه ها را به مواد اضافه می کنیم. دو لیوان از آب مرغ را به مواد اضافه می کنیم، سپس سس گوجه فرنگی را نیز به مخلوط اضافه کرده هم می زنیم. قطعات مرغ سرخ شده را به مواد اضافه کرده و مواد را به مدت ۱۵تا۲۰دقیقه روی حرارت ملایم می گذاریم. در آخر نمک، فلفل قرمز، ادویه و پودرآویشن را به مواد اضافه کرده و کمی هم زده و همراه با برنج سرو می کنیم.

منبع: manoelite.com



01-05-1392 11:10 ب.ظ
 


[-]
پاسخ سریع
پیام
پاسخ خود را برای این پیام در اینجا بنویسید.


کد تصویری
royalfuns
(غیر حساس به بزرگی و کوچکی حروف)
لطفاً کد نشان داده شده در تصویر را وارد نمایید. این اقدام جهت جلوگیری از ارسال‌های خودکار ضروری می‌باشد.

موضوعات مشابه ...
موضوع: نویسنده پاسخ: بازدید: آخرین ارسال
  طرز تهیه خورش پرتقال با طعم جدید و خوشایند Friga 0 142 26-10-1392 03:42 ب.ظ
آخرین ارسال: Friga
  خورش چغه تمه sarah 0 161 10-09-1392 01:36 ق.ظ
آخرین ارسال: sarah
  خورش مرغ و زیتون (غذای لبنانی) سرآشپز 0 126 03-07-1392 11:18 ب.ظ
آخرین ارسال: سرآشپز
  خورش ماست به سبک هندی سرآشپز 0 125 03-07-1392 11:15 ب.ظ
آخرین ارسال: سرآشپز
  خورش باقلا سبز سرآشپز 0 111 03-07-1392 11:13 ب.ظ
آخرین ارسال: سرآشپز

پرش به انجمن:


کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان