خورش ماست به سبک هندی - تالار گفتمان آذر فروم





دعوت به همکاری با آذر فروم

 

خورش ماست به سبک هندی
زمان کنونی: 13-09-1395،07:12 ب.ظ
کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان
نویسنده: سرآشپز
آخرین ارسال: سرآشپز
پاسخ: 1
بازدید: 126

 
 
رتبه موضوع:
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

موضوع: خورش ماست به سبک هندی
ارسال: #1
خورش ماست به سبک هندی
پست‌ها: 180
تاریخ عضویت: 07 خرداد 1392
اعتبار: 67
حالت من: انتخاب نشده
آخرین ویرایش در 03-07-1392 11:16 ب.ظ توسط سرآشپز
مواد لازم:


مرغ پاک کرده 1 عدد(در حدود 5/1 کیلوگرم)
ماست کیسه آب گرفته 1کیلوگرم
پیاز سرخ کرده 2قاشق سوپخوری
گشنیز 250گرم
زیره نیمه کوب 2/1 قاشق غذاخوری
سیر 3 تا 4 پر
عصاره زعفران الیت
روغن 100 گرم
نمک و فلفل به مقدار لازم


طرز تهیه:

مرغ را بعد از تمیز کردن و شستن،با یک لیوان آب و پیاز سرخ کرده،با حرارت ملایم می‌گذاریم بپزد. گشنیز را تمیز کرده، می‌شوئیم و ریز خرد می‌کنیم. سیر را کوبیده با گشنیز در روغن کمی‌سرخ می‌نمائیم و آن را در ظرف مرغ می‌ریزیم.
زیره را اضافه نموده، زعفران را در کمی‌آب جوش حل می‌نماییم . نصف آن را در مرغ می‌ریزیم.
به حد کافی نمک و فلفل به آن اضافه نموده،می‌گذاریم آب آن در حدود 2 تا 3 قاشق بماند.
مرغ را از ظرف خارج می‌کنیم،کمی‌که سرد شد،آن را قطعه قطعه می‌کنیم و استخوانهای درشت آن را بیرون می‌آوریم. مرغ را دوباره در ظرف می‌ریزیم؛حرارت را کاملا ملایم می‌نماییم؛ماست را با بقیه زعفران و کمی‌نمک مخلوط کرده، هم می‌زنیم تا کاملا صاف شود و داخل ظرف مرغ می‌ریزیم و هم می‌زنیم.
باید دقت کرد بعد از ریختن ماست، خورش نجوشد؛کافی است فقط ماست داغ شود؛در غیر این صورت ماست به علت جوشیدن می‌برد و خورش آب انداخته،به صورت دلخواه در نمی‌آید.
در صورتی که مرغ با مقدار آب ذکر شده پخته نشد، کمی‌آب اضافه می‌نماییم.
این خورش را می‌توانیم با گوشت تهیه کنیم؛در این صورت 500 گرم گوشت بدون استخوان کافی است. البته گوشت برای پختن به آب بیشتری احتیاج دارد.



03-07-1392 11:15 ب.ظ
 


[-]
پاسخ سریع
پیام
پاسخ خود را برای این پیام در اینجا بنویسید.


کد تصویری
royalfuns
(غیر حساس به بزرگی و کوچکی حروف)
لطفاً کد نشان داده شده در تصویر را وارد نمایید. این اقدام جهت جلوگیری از ارسال‌های خودکار ضروری می‌باشد.

موضوعات مشابه ...
موضوع: نویسنده پاسخ: بازدید: آخرین ارسال
  طرز تهیه خورش پرتقال با طعم جدید و خوشایند Friga 0 142 26-10-1392 03:42 ب.ظ
آخرین ارسال: Friga
  خورش چغه تمه sarah 0 161 10-09-1392 01:36 ق.ظ
آخرین ارسال: sarah
  خورش مرغ و زیتون (غذای لبنانی) سرآشپز 0 126 03-07-1392 11:18 ب.ظ
آخرین ارسال: سرآشپز
  خورش باقلا سبز سرآشپز 0 111 03-07-1392 11:13 ب.ظ
آخرین ارسال: سرآشپز
  خورش چینی با گوشت Friga 0 141 27-06-1392 04:08 ب.ظ
آخرین ارسال: Friga

پرش به انجمن:


کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان