خورش سویا و کلم بروکلی، غذایی ضد حساسیت و رژیمی - تالار گفتمان آذر فروم





دعوت به همکاری با آذر فروم

 

خورش سویا و کلم بروکلی، غذایی ضد حساسیت و رژیمی
زمان کنونی: 21-09-1395،12:02 ق.ظ
کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان
نویسنده: SecreT
آخرین ارسال: SecreT
پاسخ: 1
بازدید: 80

 
 
رتبه موضوع:
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

موضوع: خورش سویا و کلم بروکلی، غذایی ضد حساسیت و رژیمی
ارسال: #1
خورش سویا و کلم بروکلی، غذایی ضد حساسیت و رژیمی
پست‌ها: 368
تاریخ عضویت: 11 تير 1392
اعتبار: 39
حالت من: انتخاب نشده
[عکس: fo999.jpg]

اگر در لیست مواد غذایی که برای رفع علائم حساسیت فصلی مفید است، نگاهی بیندازید هر سه ماده کلم بروکلی، سویا و هویج را در آن می‌بینید. کلم بروکلی حاوی ویتامین C و بیوفلاونوئید است سویا هم امگا3 دارد، از بتاکاروتن هویج هم نمی‌شود گذشت. همه این مواد کافی است برای این‌که این خورش را به یک غذای ضد حساسیت و البته کم‌کالری تبدیل کند.

مواد لازم برای 4  نفر :
 کلم بروکلی
 400 گرم
 سویا
 2 پیمانه
 پیاز بزرگ
 1 عدد
 سیر
 4 حبه
 هویج بزرگ
یک عدد
رب گوجه‌ فرنگی
2 قاشق سوپ خوری
روغن
به میزان لازم
نمک، فلفل و زرد چوبه
مقداری
طرز تهیه خورش سویا و کلم بروکلی  :
پیاز را پوست کنده، شسته و خلالی یا نگینی خرد کنید.
هویج را هم پوست کنده، بشویید و به شکل دلخواه برش بزنید.
در تابه‌ای روغن ریخته، روی حرارت بگذارید.
پس از داغ شدن روغن، پیازها را در روغن تفت دهید.
سیرها را هم له کرده و همراه پیاز سرخ کنید.
مقداری زردچوبه و فلفل به تابه اضافه کرده و سویای آماده را داخل تابه ریخته و خوب با مواد دیگر مخلوط کنید.
بعد از کمی تفت دادن سویا، نوبت به اضافه کردن رب گوجه فرنگی و هویج خردشده است.
مدتی که از تفت دادن مواد گذشت مقداری آب به خورش اضافه کنید (تا حدی که روی مواد بیاید ) و اجازه دهید تا هویج بپزد.
حدود 10 دقیقه به آخر پخت مانده، کلم بروکلی خردشده را اضافه کرده و بعد از پخت خورش را سرو کنید. این غذا را، هم می‌شود با نان سرو کرد و هم با برنج.

فوت‌ و فن
1 - برای آماده‌سازی سویا آن را به مدت 20 دقیقه تا نیم‌ ساعت در مقداری آب و نمک خیس کنید و بعد از این مدت در آبکش ریخته و با فشردن در دست آب آن را به خوبی بگیرید. حالا سویا آماده استفاده در غذاست.
2 - برای خوش‌ رنگ شدن کلم بروکلی بهترین راه این است که در قابلمه‌ای مقداری آب و نمک ریخته، روی حرارت بگذارید. پس از جوش آمدن آب کلم بروکلی را در آن انداخته و بعد از مدتی آنها را بیرون آورده و سریع زیر آب سرد بگیرید. این شوک حرارتی باعث ثابت ماندن رنگ سبز کلم بروکلی می‌شود.

نکته :
مقدار سیر در این غذا به سلیقه شما بستگی دارد. اگر دوست ندارید، مقدار آن را کمتر یا حتی حذف کنید.
















[عکس: festival-crowd2.jpg]
14-04-1392 12:35 ق.ظ
 


[-]
پاسخ سریع
پیام
پاسخ خود را برای این پیام در اینجا بنویسید.


کد تصویری
royalfuns
(غیر حساس به بزرگی و کوچکی حروف)
لطفاً کد نشان داده شده در تصویر را وارد نمایید. این اقدام جهت جلوگیری از ارسال‌های خودکار ضروری می‌باشد.

موضوعات مشابه ...
موضوع: نویسنده پاسخ: بازدید: آخرین ارسال
  نودل کلم بروکلی ومرغ سرآشپز 0 160 29-04-1392 11:01 ب.ظ
آخرین ارسال: سرآشپز
  طرز تهیه سس مایونز رژیمی ! SecreT 0 147 14-04-1392 12:41 ق.ظ
آخرین ارسال: SecreT
  سس فرانسوی رژیمی! SecreT 0 129 14-04-1392 12:41 ق.ظ
آخرین ارسال: SecreT
  کوفته بلغور و عدس، غذایی برای کاهش وزن SecreT 0 119 14-04-1392 12:40 ق.ظ
آخرین ارسال: SecreT
  طرز تهیه الویه رژیمی SecreT 0 124 14-04-1392 12:39 ق.ظ
آخرین ارسال: SecreT

پرش به انجمن:


کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان