خورش باقلا سبز - تالار گفتمان آذر فروم





دعوت به همکاری با آذر فروم

 

خورش باقلا سبز
زمان کنونی: 17-09-1395،09:55 ب.ظ
کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان
نویسنده: سرآشپز
آخرین ارسال: سرآشپز
پاسخ: 1
بازدید: 113

 
 
رتبه موضوع:
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

موضوع: خورش باقلا سبز
ارسال: #1
خورش باقلا سبز
پست‌ها: 180
تاریخ عضویت: 07 خرداد 1392
اعتبار: 67
حالت من: انتخاب نشده
آخرین ویرایش در 03-07-1392 11:14 ب.ظ توسط سرآشپز
مواد لازم برای 4 نفر

روغن زیتون الیت: 6 قاشق غذاخوری
پیاز کوجک: 2 عدد
سینه مرغ: 2 عدد، قیمه شده
باقلا سبز کوچک و دو نیم شده: 200 گرم
آب مرغ: 2 و 4/1 پیمانه
زردچوبه: 1 قاشق چایخوری
دارچین: 2/1 قاشق چایخوری
جوز هندی: 4/1 قاشق چایخوری
بادنجان متوسط: 2 عدد
گوجه فرنگی: 4 تا 6 عدد
سیر: 2 حبه، له شده
نعناع خشک: 2 قاشق غذاخوری
نمک و فلفل: به مقدار لازم



طرز تهیه

مرحله 1 - نصف روغن را در قابلمه ای ریخته، یک عدد پیاز را ریز خرد کرده و در روغن ریخته، به مدت 5 دقیقه با حرارت ملایم تفت دهید تا نرم شود، سپس تکه های مرغ را افزوده و تفت دهید تا طلائی شوند.
مرحله 2 - باقلا را که از قبل تمیز کرده و آنرا دو نیم کرده اید، همراه با آب مرغ اضافه کرده، درب ظرف را گذاشته و با حرارت ملایم به مدت 40 دقیقه بپزید تا باقلا و مرغ ها پخته شده و آب خورش باندازه یک استکان بماند.
مرحله 3 - در ماهیتابه ای مابقی روغن را ریخته و روی حرارت متوسط قرار داده، بادنجان ها را با پوست خوب شسته، خرد کرده و همراه با یک پیاز باقیمانده که خرد کرده اید، تفت دهید تا قهوه ای روشن شوند، سپس سیر و گوجه های خرد شده و نعناع را افزوده، نمک و فلفل آنرا تست کرده و مخلوط را از روی حرارت برداشته، کنار بگذارید.
مرحله 4 - برنج را به روش همیشگی دم کنید. هنگام سرو غذا، مخلوط بادنجان را به خورش اضافه کرده و در ظرف دلخواه کشیده، با کمی نعناع یا سبزی تازه تزئین نموده و همراه با برنج سرو نمائید.


نکات

می توانید در این خورش از 2 قاشق آب گوجه فرنگی غلیظ نیز استفاده کنید.
اگر از باقلای خشک استفاده می کنید، بهتر است آنها را از قبل کمی نیم پز کرده و سپس مورد استفاده قرار دهید.



03-07-1392 11:13 ب.ظ
 


[-]
پاسخ سریع
پیام
پاسخ خود را برای این پیام در اینجا بنویسید.


کد تصویری
royalfuns
(غیر حساس به بزرگی و کوچکی حروف)
لطفاً کد نشان داده شده در تصویر را وارد نمایید. این اقدام جهت جلوگیری از ارسال‌های خودکار ضروری می‌باشد.

موضوعات مشابه ...
موضوع: نویسنده پاسخ: بازدید: آخرین ارسال
  طرز تهیه خورش پرتقال با طعم جدید و خوشایند Friga 0 142 26-10-1392 03:42 ب.ظ
آخرین ارسال: Friga
  خورش چغه تمه sarah 0 162 10-09-1392 01:36 ق.ظ
آخرین ارسال: sarah
  خورش مرغ و زیتون (غذای لبنانی) سرآشپز 0 126 03-07-1392 11:18 ب.ظ
آخرین ارسال: سرآشپز
  خورش ماست به سبک هندی سرآشپز 0 127 03-07-1392 11:15 ب.ظ
آخرین ارسال: سرآشپز
  خورش چینی با گوشت Friga 0 144 27-06-1392 04:08 ب.ظ
آخرین ارسال: Friga

پرش به انجمن:


کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان