خوراک گوشت و جو - تالار گفتمان آذر فروم





دعوت به همکاری با آذر فروم

 

خوراک گوشت و جو
زمان کنونی: 21-09-1395،11:28 ق.ظ
کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان
نویسنده: Emziper
آخرین ارسال: Emziper
پاسخ: 1
بازدید: 146

 
 
رتبه موضوع:
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

موضوع: خوراک گوشت و جو
ارسال: #1
خوراک گوشت و جو
پست‌ها: 2,111
تاریخ عضویت: 15 مرداد 1392
اعتبار: 83
حالت من: Vaaaaay
[عکس: fo1855.jpg]



آماده سازی: 15 دقیقه
مدت انتظار: 1 ساعت
مجموعاً: 1 ساعت و 15 دقیقه
 
مواد لازم : برای 6 نفر
 گوشت گوساله (چرخ کرده) 450 گرم
 پیاز (خرد شده) 1 عدد متوسط
 آب گوشت 2 فنجان
 جو (خام) 2/3 فنجان
 پونه کوهی 2 قاشق چایخوری تازه (یا نصف قاشق چایخوری خشک کرده)
نمک1/4 قاشق چایخوری
فلفل1/4 قاشق چایخوری
گوجه فرنگی450 گرم
سبزیجات 2 فنجان
بلوط شناور200 گرم
طرز تهیه :
1. فر را با 350 درجه ی فارنهایت (175 درجه سانتی گراد) داغ کنید. کف یک ماهیتابه ی نچسب را با روغن اسپری کنید. گوشت و پیاز را اضافه کنید و روی شعله ی متوسط به مدت 7 تا 8 دقیقه تا گوشت قهوه ای و خشک شود بپزید و گاهی هم بزنید.
2. در یک ظرف شیشه ای نشکن مخلوط گوشت را با سایر مواد به جز سبزیجات ترکیب کنید. گوجه فرنگی ها را تکه کنید.
3. روی ظرف را بپوشانید و به مدت 30 دقیقه در فر بپزید. سبزیجات را اضافه کنید و هم بزنید. 30 تا 40 دقیقه ی دیگر بپزید تا جو نرم شود.
















[عکس: 95456232072032872674.jpg]


سخت است! اتفآقے رآ انتظآر بڪشے که خودت هم بدآنے... در رآه نیست..  [عکس: sad_red.png]
03-10-1392 04:55 ب.ظ
 


[-]
پاسخ سریع
پیام
پاسخ خود را برای این پیام در اینجا بنویسید.


کد تصویری
royalfuns
(غیر حساس به بزرگی و کوچکی حروف)
لطفاً کد نشان داده شده در تصویر را وارد نمایید. این اقدام جهت جلوگیری از ارسال‌های خودکار ضروری می‌باشد.

موضوعات مشابه ...
موضوع: نویسنده پاسخ: بازدید: آخرین ارسال
  کوفته پنیر با گوشت و پیازچه Emziper 0 160 25-10-1392 09:49 ق.ظ
آخرین ارسال: Emziper
  خوراک گوشت با سس پرتقال و برنج Emziper 0 164 20-10-1392 07:14 ق.ظ
آخرین ارسال: Emziper
  پای گوشت و لوبیا چیتی Emziper 0 126 17-10-1392 05:06 ق.ظ
آخرین ارسال: Emziper
  خورش چینی با گوشت Emziper 0 147 31-06-1392 03:48 ق.ظ
آخرین ارسال: Emziper
  خوراک ماهیچه سرآشپز 0 128 02-06-1392 09:34 ب.ظ
آخرین ارسال: سرآشپز

پرش به انجمن:


کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان