خوراک گندم و قارچ - تالار گفتمان آذر فروم





دعوت به همکاری با آذر فروم

 

خوراک گندم و قارچ
زمان کنونی: 16-09-1395،01:42 ب.ظ
کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان
نویسنده: سرآشپز
آخرین ارسال: سرآشپز
پاسخ: 1
بازدید: 117

 
 
رتبه موضوع:
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

موضوع: خوراک گندم و قارچ
ارسال: #1
خوراک گندم و قارچ
پست‌ها: 180
تاریخ عضویت: 07 خرداد 1392
اعتبار: 67
حالت من: انتخاب نشده
مواد لازم :
  • 1 عدد پیاز متوسط خرد شده
  • نصف قاشق روغ زیتون
  • یک عدد فلفل دلمه ای قرمز کباب شده
  • یک عدد کدوحلوایی کباب شده – ورقه ورقه شده با ضخامت نیم سانتی متر
  • یک فنجان قارچ کباب شده – شسته شده ، قسمت ساقه آنراجدا کنید
  • سس بالزامیک
  • یک فنجان گندم پخته شده
  • یک عدد لیموی تازه- برای مزه دار کردن
  • یک قاشق چای خوری ریحان تازه – خرد شده
  • یک قاشق چایخوری جعفری تازه- خرد شده

طرز تهیه:
  • پیاز را از وسط به دو نیم کرده لایه های خارجی هر دو تکه را جدا کرده هر کدام از لایه ها را به سه قسمت برش داده و لایه های داخلی پیاز را برای قرار دادن در کنار ظرف نگه دارید. قارچها و کدو حلوایی ورقه شده را داخل یک ظرف ریخته و یک گوشه نگه دارید. در یک تابه بزرگ روغن سرخ کردنی ریخته و پیازهای خرد شده را روی حرارت ملایم سرخ کنید و کمی که نرم شد تابه را از روی حرارت بردارید. ورقه های پیاز، کدو و قارچ ها را کباب کرده مواظب باشید که نسوزند. پیاز ها و کدوهای کباب شده را نگینی خرد کرده ولی قارچها را کمی درشت تر خرد کنید. کلیه سبزیجات کبابی را همراه با گندم داخل یک دیگ کوچک ریخته باهم مخلوط و گرم کنید. ظرف را از روی گاز برداشته و کمی آب لیمو و سبزیجات معطر به آن اضافه نمایید. غذای شما اکنون آماده است.

مواد لازم برای سس بالزامیک:
  • 3 قاشق غذاخوری روغن زیتون
  • 3قاشق غذاخوری سرکه بالزامیک
  • 1 قاشق چای خوری خردل
  • 2قاشق چای خوری جعفری خرد شده
  • 1 قاشق چای خوری سیر خرد شده

دستور تهیه:
  • کلیه مواد را داخل یک ظرف کوچک ریخته و به آرامی به آن روغن اضافه کنید و هم بزنید.
  • کباب کردن فلفل دلمه ای: فلفل را به چهار قسمت برش دهید ، دانه های آنرا همراه با ساقه و سفیدی داخل آن جدا کرده و سپس قسمت پوسته فلفل را روی حرارت نگه دارید تا کمی پف کرده و سیاه شود. فلفل ها را داخل یک کیسه پلاستیکی قرار داده و اجازه دهید خنک شود. بعد از اینکه خنک شد، از پلاستیک خارج کرده و پوسته های سیاه آنرا بگیرید و خرد کنید.


منیع:manoelite.com



24-06-1392 09:14 ب.ظ
 


[-]
پاسخ سریع
پیام
پاسخ خود را برای این پیام در اینجا بنویسید.


کد تصویری
royalfuns
(غیر حساس به بزرگی و کوچکی حروف)
لطفاً کد نشان داده شده در تصویر را وارد نمایید. این اقدام جهت جلوگیری از ارسال‌های خودکار ضروری می‌باشد.

موضوعات مشابه ...
موضوع: نویسنده پاسخ: بازدید: آخرین ارسال
  خوراک بلدرچین سرآشپز 0 136 24-06-1392 09:18 ب.ظ
آخرین ارسال: سرآشپز
  خوراک بادمجان با پنیر ریکوتا و نعناع سرآشپز 0 112 24-06-1392 09:17 ب.ظ
آخرین ارسال: سرآشپز
  خوراک بامیه (مقوی اما رژیمی) Maryam..... 0 236 23-12-1390 06:09 ب.ظ
آخرین ارسال: Maryam.....

پرش به انجمن:


کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان