خوراک بادمجان با پنیر ریکوتا و نعناع - تالار گفتمان آذر فروم





دعوت به همکاری با آذر فروم

 

خوراک بادمجان با پنیر ریکوتا و نعناع
زمان کنونی: 13-09-1395،07:57 ق.ظ
کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان
نویسنده: سرآشپز
آخرین ارسال: سرآشپز
پاسخ: 1
بازدید: 112

 
 
رتبه موضوع:
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

موضوع: خوراک بادمجان با پنیر ریکوتا و نعناع
ارسال: #1
خوراک بادمجان با پنیر ریکوتا و نعناع
پست‌ها: 180
تاریخ عضویت: 07 خرداد 1392
اعتبار: 67
حالت من: انتخاب نشده
این یک غذای ساده و راحت و بسیار خوشمزه است که ظاهر زیبایی دارد و در مهمانی ها هم می توانید به عنوان پیش غذا سروکنید .
می توان گفت این غذا یک نوع بروسکت است که به جای نان از بادمجان در آن استفاده شده . پنیر این غذا ریکوتا ست ولی پنیر فتا هم جایگزین بسیار خوبی برای ریکوتا است. اگر می خواهید تندی پیاز تازه را بگیرید قبل از اضافه کردن به بقیه مواد ، داخل یک ظرف ،سرکه را روی پیاز ریخته و بگذارید برای 10 دقیقه بماند . به جای نعناع از جعفری هم می توانید استفاده کنید.


مواد لازم :

1 تا 2 قاشق غذاخوری به علاوه 4 قاشق چای خوری روغن زیتون الیت
2 بادمجان بزرگ با برش های 2 تا 2.5 سانتیمتری
1/2 فنجان پنیر ریکوتا یا فتا خرد شده
2 قاشق غذاخوری زیتون سبز یا سیاه خردشده

1/3 فنجان پیاز قرمز ریز شده
3 دانه(1 و 1/2 فنجان) گوجه فرنگی متوسط خرد شده
3 قاشق غذا خوری برگ نعناع تازه خرد
2 قاشق چای خوری سرکه قرمز

فلفل سیاه

طرز تهیه:
شعله اجاق فر را روی 425 درجه قرار دهید . سینی فر را با یک ورقه آلومینیومی پوشانده و روی آن را با دو قاشق روغن زیتون خوب چرب کنید و ورقه های بادنجان را توی آن بچینید و روی آن نمک و فلفل بپاشید . باید بادمجان را با پوست استفاد کنید .آنها را به مدت 15 تا 20 دقیقه داخل فر قرار دهید . وقتی کمی سیاه و برشته شد آنها را برگردانید تا طرف دیگرش هم برشته شود .روی طرف دیگر هم نمک و فلفل ریخته و روغن زیتون بمالید .
در این مدت ، می توانید ریکوتا ، زیتون ، پیاز، گوجه فرنگی، نعنا، سرکه و باقی مانده 4 قاشق چای خوری روغن زیتون را در یک کاسه کوچک مخلوط کنید . سعی کنید همه مواد را به صورت قطعات مربعی کوچک خرد کنید تا ظاهر زیبایی داشته باشد .با وجود پنیر احتمالا دیگر نیازی به نمک ندارید ، مخلوط را تست کنید و در صورت نیاز نمک و سرکه اضافه کنید به همراه فلفل سیاه .
وقتی بادمجان ها آماده شد آنها را توی ظرف چیده و روی آنها را پر ا زمخلوط آماده کنید و بلافاصله میل کنید .
منبع:الیت



24-06-1392 09:17 ب.ظ
 


[-]
پاسخ سریع
پیام
پاسخ خود را برای این پیام در اینجا بنویسید.


کد تصویری
royalfuns
(غیر حساس به بزرگی و کوچکی حروف)
لطفاً کد نشان داده شده در تصویر را وارد نمایید. این اقدام جهت جلوگیری از ارسال‌های خودکار ضروری می‌باشد.

موضوعات مشابه ...
موضوع: نویسنده پاسخ: بازدید: آخرین ارسال
  خوراک بلدرچین سرآشپز 0 134 24-06-1392 09:18 ب.ظ
آخرین ارسال: سرآشپز
  خوراک گندم و قارچ سرآشپز 0 116 24-06-1392 09:14 ب.ظ
آخرین ارسال: سرآشپز
  خوراک بامیه (مقوی اما رژیمی) Maryam..... 0 235 23-12-1390 06:09 ب.ظ
آخرین ارسال: Maryam.....

پرش به انجمن:


کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان