خواص درمانی پای مرغ - تالار گفتمان آذر فروم





دعوت به همکاری با آذر فروم

 

خواص درمانی پای مرغ
زمان کنونی: 20-09-1395،08:33 ق.ظ
کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان
نویسنده: Friga
آخرین ارسال: Friga
پاسخ: 1
بازدید: 92

 
 
رتبه موضوع:
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

موضوع: خواص درمانی پای مرغ
ارسال: #1
خواص درمانی پای مرغ
پست‌ها: 11,943
تاریخ عضویت: 20 اردیبهشت 1390
اعتبار: 288
حالت من: Shad
طبق تحقیقات انجام‌شده «پای مرغ» حاوی بسیاری از پروتئین‌ها، ویتامین‌ها و مواد معدنی حیاتی است که بدن انسان قادر به تولید آن‌ها نیست. به همین جهت افرادی را که دچار مشکلاتی مانند خمیدگی (ناشی از کمبود کلسیم)، پوکی استخوان، آرتروز، نرمی استخوان (راشیتیسم) در کودکان و بزرگسالان، روماتیسم، شکستگی استخوان و به طور کلی تغییرات ساختمانی در استخوان‌ها و نیز اختلال عملکرد عضلانی ناشی از کمبود کلسیم و ویتامین D هستند، می‌توان با استفاده از این ماده غذایی درمان کرد.

خواص درمانی
* بهترین درمان برای راشیتیسم (نرمی استخوان در کودکان) و پوکی استخوان
* جلوگیری و ترمیم نکروز و تحلیل مفاصل و غضروف‌ها
* پیشگیری و درمان صدای مفاصل در حال فرسایش
* جایگزین برای قرص‌های غضروف ساز
* کمک به رشد کودکان و نوجوانان
* بهترین منبع گلوکزامین و سولفات کندورایتین
* ترمیم‌کننده شکستگی استخوان
* بهبوددهنده کمردرد یا دیسک کمر

کنترل فشارخون با پای مرغ
پژوهشگران دریافتند که پای مرغ در کاهش فشارخون مفید می‌باشد. مطالعه اخیر دانشمندان پزشکی حاکی از آن است که 4 نوع پروتئین در پاهای مرغ وجود دارد که نقش مهمی در کنترل فشارخون دارد. متخصصین در یک مطالعه علمی که در مجله کشاورزی و مواد غذایی آمریکا منتشر شد، با خوراندن پروتئین کلاژن به موش‌ها که از پاهای مرغ استخراج شده بود به این نتیجه رسیدند که فشارخون آن‌ها به طرز قابل‌توجهی کاهش یافته بود. در این تحقیق، در یک دوره چهار هفته‌ای به موش‌ها کلاژن داده ‌شد.

ژلاتین برای سلامتی مفصل
یکی از مزایای باورنکردنی سوپ استخوان واقعی تهیه‌شده با پای مرغ که در سرکه خیسانده شده باشد وجود مقدار زیادی ژلاتین در سوپ فوق می‌باشد. ژلاتین شکل پخته‌شده کلاژن است که نیمی از پروتئین بدن ما را تشکیل می‌دهد، بنابراین وقتی آن را مصرف می‌کنید در واقع در حال بدنسازی هستید. ژلاتین تأمین‌کننده گلیسین، آمینواسیدی است که غضروف‌های سالم را افزایش می‌دهد و نهایتاً به بهبود درد مفصل کمک می‌کند.

سوپ پای مرغ تراکم استخوان را افزایش می‌دهد
کلسیمی که از استخوان‌ها وارد سوپ می‌شود آماده جذب در بدن شما می‌باشد و سلاح کاملی در مقابل پوکی استخوان یا هر نوع استخوان‌های ضعیف است. پوکی استخوان (به کاهش تراکم استخوان گفته می‌شود)، اصولاً با روند پیری و افزایش سن ایجاد می‌شود. مصرف مواد غذایی غنی از کلسیم، فسفر و ویتامینD، استفاده از نور مستقیم آفتاب، فعالیت و ژنتیک عوامل اصلی تعیین‌کننده میزان افزایش تراکم استخوان هستند. هرچه تراکم استخوان در سنین جوانی بیشتر باشد و فرد از مواد غذایی حاوی کلسیم و فسفر فراوان بیشتر استفاده کند، روند ایجاد پوکی استخوان به تأخیر می‌افتد.

همچنین در بیماری استئوآرتریت (یک بیماری مفصلی تحلیل رونده است که به طور معمول در افراد مسن دیده می‌شود و در زنان شایع‌تر از مردان می‌باشد)، تغییرات ساختمانی در غضروف‌های مفاصل و معمولاً در مفاصلی که تحمل‌کننده وزن بدن هستند، مثل ستون فقرات و زانو، استفاده از یک رژیم غذایی حاوی مقادیر کافی ویتامین، کلسیم، فسفر و آهن، همراه با نرمش و ورزش بسیار مۆثر است.

عصاره پای مرغ، مملو از ویتامین D، ویتامین A، کلسیم، فسفر، منیزیم و اسیدهای چرب، همچنین سرشار از مواد غضروف‌ساز از جمله «سولفات کندروئتین» است که به جلوگیری و ترمیم نکروز و تحلیل مفاصل و غضروف‌ها کمک می‌کند.

به هضم غذا کمک می‌کند
با وجود دیگر مزیت ژلاتین، سوپ استخوان به بدن شما کمک می‌کند که غذاهایی همچون شیر، گوشت و حبوبات را به طور موثرتری هضم کند.

با استرس مبارزه می‌کند
مصرف ژلاتین، کورتیزول اضافی که در اثر استرس تولید می‌شود را خنثی می‌کند، می‌تواند خواب را بهبود بخشد و حافظه و یادگیری را بهتر کند.

روش مصرف
مقدار 500 گرم پای مرغ را پس از تمیز کردن و شستشو، به همراه 3 تا 4 لیوان آب داخل قابلمه‌ای قرار داده و يك عدد پیاز درشت را پس از پوست گرفتن اضافه کرده روی حرارت قرار داده و زیر آن را کم کنید و به مدت حداقل 4 تا 6 ساعت حرارت دهید البته با شعله ملایم. پس از گذشت این زمان محتویات قابلمه را پس از استخوان‌گیری داخل مخلوط‌کن ریخته و صاف کنید و در فریزر نگهداری کنید برای مصرف کافی است از «عصاره پای مرغ» تهیه‌شده مقداری را به انواع سوپ و خورشت تهیه‌شده اضافه و سپس میل کنید.

پای مرغ برای کودکان هم مفید است
بسیاری از پزشکان تغذیه و همچنین پزشکان جراح ارتوپدی در بسیاری موارد استفاده از سوپ‌های مختلف حاوی عصاره پای مرغ را به بیماران خود توصیه می‌کنند. مصرف سوپ پای مرغ بهترین دارو و منبع کلسیم و ویتامین D برای کودکان، جوانان و بزرگسالان می‌باشد! پای مرغ سرشار از مواد غضروف ساز است و به مراتب موثرتر و مفیدتر از قرص‌های غضروف ساز است. در واقع پای مرغ دارای «سولفات کندروئتین» است و جلوگیری و ترمیم نکروز و تحلیل مفاصل و غضروف‌ها را بر عهده دارد.

قلم پای مرغ سرشار از مواد خون‌ساز و آهن  است و برای جلوگیری از پوکی استخوان هم بسیار مفید است و همچنین خواص معجزه‌آسایی در درمان آرتروز دارد. مادران می‌توانند در کنار داروهای تجویزشده توسط پزشک، از سوپ پای مرغ نیز برای بهبودی سریع‌تر فرزندانشان استفاده کنند. حتی در بزرگسالان مبتلا به این بیماری نیز، مصرف عصاره پای مرغ بسیار سودمند است.

نکته مهم
افرادی که مبتلا به بیماری قلبی و چربی خون و کلسترول بالا هستند باید از مصرف آن خودداری کنند و یا اینکه بعد از تهیه آن چربی آن را بگیرند.

منبع : مجله دنیای تغذیه
















دورمچم به جای ساعت یکنوار مشکی بستم
تا همه بفهمن من از همه هر چه زمانو متعلق به زمان است بیزارم
من هم روزی قلبی داشتم
که توسط مردمانی ازمیان شما شکست و شکست تا سنگی شد
واکنون روزگاریست که شیطان فریاد میزند..
انسان پیدا کنید سجده خواهم کرد...


=====ஜ۩۞۩ஜ=====

05-04-1393 11:01 ق.ظ
 


[-]
پاسخ سریع
پیام
پاسخ خود را برای این پیام در اینجا بنویسید.


کد تصویری
royalfuns
(غیر حساس به بزرگی و کوچکی حروف)
لطفاً کد نشان داده شده در تصویر را وارد نمایید. این اقدام جهت جلوگیری از ارسال‌های خودکار ضروری می‌باشد.

موضوعات مشابه ...
موضوع: نویسنده پاسخ: بازدید: آخرین ارسال
  خواص ادویه كاری و نقش آن در سلامت انسان Friga 0 101 26-06-1393 03:55 ب.ظ
آخرین ارسال: Friga
  خواص خاکشیر و فواید آن Friga 0 131 16-04-1393 11:57 ق.ظ
آخرین ارسال: Friga
  خواص چای سبز در پیشگیری از بیماری پارکینسون Friga 0 108 07-03-1393 10:31 ب.ظ
آخرین ارسال: Friga
  خواص گواوا معروف به سیب و زیتون محلی سیستان و بلوچستان Friga 0 79 04-03-1393 11:06 ق.ظ
آخرین ارسال: Friga
  خواص ویتامین C و تاثیر آن در مقابله با بیماری ها Friga 0 70 28-02-1393 05:13 ب.ظ
آخرین ارسال: Friga

پرش به انجمن:


کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان