خواص دارویی سبزی ترخون - تالار گفتمان آذر فروم





دعوت به همکاری با آذر فروم

 

خواص دارویی سبزی ترخون
زمان کنونی: 20-09-1395،08:33 ق.ظ
کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان
نویسنده: Friga
آخرین ارسال: Friga
پاسخ: 1
بازدید: 146

 
 
رتبه موضوع:
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

موضوع: خواص دارویی سبزی ترخون
ارسال: #1
خواص دارویی سبزی ترخون
پست‌ها: 11,943
تاریخ عضویت: 20 اردیبهشت 1390
اعتبار: 288
حالت من: Shad
[عکس: 161815.jpg?_cfgetx=img.rx:300;img.ry:200;]

سبزی ترخون علاوه بر استفاده در آشپزی به عنوان طعم دهنده، دارای خواص دارویی نیز می باشد.ترخون نوعی سبزی معطر است با خواص دارویی فراوان که در فرانسه این سبزی را پادشاه سبزیجات نامیده‌اند.

این سبزی در فرانسه و در سایر نقاط جهان در آشپزی سنتی - به صورت تازه یا خشک - به عنوان طعم دهنده قوی مورد استفاده قرار می‌گیرد.

تسکین دندان درد

در طول تاریخ، از این سبزی معطر برای تسکین موقتی درد دندان استفاده می‌شده است. محققان دانشگاه آریزونا می‌گویند علت تسکین درد دندان به خاطر وجود ماده‌ای موسوم به اوژنول است که در روغن میخک نیز وجود دارد.

سبزی ترخون نه تنها موجب تسکین درد دندان می‌شود بلکه برای تسکین درد لثه نیز که همراه با درد دندان ایجاد می‌شود موثر است.

تحریک اشتها

ترخون دارای خواص مفیدی است که می‌تواند موجب افزایش اشتها گردد. محققان طی تحقیقات خود بر روی موش‌ها که در سال 2010 در مجله "دیابت" به چاپ رسید نیز به این نتیجه دست یافتند مصرف ترخون موجب تحریک و افزایش اشتها می‌گردد.

استفاده از این سبزی معطر در انواع غذاها برای کلیه افراد به خصوص آن‌هایی که بر اثر بیماری دچار ضعف اشتها شده و یا افراد مسن توصیه می‌شود.

کمک به هضم غذا

سبزی ترخون علاوه بر استفاده در آشپزی به عنوان طعم دهنده، دارای خواص دارویی نیز است که از جمله آن‌ها می‌توان به تسکین ناراحتی‌های معده که بر اثر استرس به وجود آمده و همچنین تقویت سیستم هاضمه اشاره کرد.

کارشناسان گیاه‌درمانی استفاده از روغن ترخون را همراه با روغن رازیانه و عسل برای تقویت سیستم هاضمه توصیه می‌کنند ولی در صورت داشتن آلرژی از استفاده این روغن‌ها وعسل خودداری کنید.

دارای خواص آنتی‌اکسیدانی است

ترخون، ‌به خصوص نوع ترکی آن، دارای خواص آنتی‌اکسیدانی فراوانی بوده که می‌تواند در خنثی سازی موادی موسوم به رادیکال‌های آزاد کمک خوبی نماید.

رادیکال‌های آزاد، محصولات فرعی متابولیسم هستند و اگر بدن شما نتواند به طور موثر از دست آنها خلاص شود، می‌توانند موجب تخریب سلول‌‌های بدنتان شوند و در نتیجه در سیستم هاضمه شما باقی مانده و آسیبی را در بدن ایجاد نمایند که ممکن است حتی منجر به ایجاد سرطان شود.

طی تحقیقی که در سال 2005 صورت گرفت و در"مجله کشاورزی و شیمی غذا" نیز به چاپ رسید محققان دریافتند ترخون می‌تواند به عنوان یک از بین برنده رادیکال‌های آزاد در بدن نقش موثری ایفا نماید.

ترخون علاوه بر موارد فوق دارای خواص آنتی‌باکتریال و ضد قارچ نیز می‌باشد.


منبع : salamatnews.com
















دورمچم به جای ساعت یکنوار مشکی بستم
تا همه بفهمن من از همه هر چه زمانو متعلق به زمان است بیزارم
من هم روزی قلبی داشتم
که توسط مردمانی ازمیان شما شکست و شکست تا سنگی شد
واکنون روزگاریست که شیطان فریاد میزند..
انسان پیدا کنید سجده خواهم کرد...


=====ஜ۩۞۩ஜ=====

08-02-1392 10:20 ب.ظ
 


[-]
پاسخ سریع
پیام
پاسخ خود را برای این پیام در اینجا بنویسید.


کد تصویری
royalfuns
(غیر حساس به بزرگی و کوچکی حروف)
لطفاً کد نشان داده شده در تصویر را وارد نمایید. این اقدام جهت جلوگیری از ارسال‌های خودکار ضروری می‌باشد.

موضوعات مشابه ...
موضوع: نویسنده پاسخ: بازدید: آخرین ارسال
  خواص شگفت انگیز انجیر از نگاه امام رضا(علیه السلام) rez2015 0 54 08-09-1394 11:39 ق.ظ
آخرین ارسال: rez2015
  سکنجبین و خواص آن Friga 0 131 25-06-1393 12:07 ق.ظ
آخرین ارسال: Friga
  اثر درمانی گیاه معجزه‌گر سیر و خواص آن Friga 0 266 19-01-1393 04:46 ب.ظ
آخرین ارسال: Friga
  خواص گیاه زنجبیل Friga 0 144 21-12-1392 04:30 ب.ظ
آخرین ارسال: Friga
  لیموعمانی و خواص آن Friga 0 167 22-10-1392 05:00 ب.ظ
آخرین ارسال: Friga

پرش به انجمن:


کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان