حمص لبنانی - تالار گفتمان آذر فروم





فروش فوری انجمن آذر فروم با 1 گیگ هاست نامحدود به قیمت مناسب
جهت خرید با شماره 09363810642 تماس حاصل فرمایید.

 

حمص لبنانی
زمان کنونی: 26-05-1396،06:58 ب.ظ
کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان
نویسنده: Emziper
آخرین ارسال: Emziper
پاسخ: 1
بازدید: 106

 
 
رتبه موضوع:
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

موضوع: حمص لبنانی
ارسال: #1
حمص لبنانی
پست‌ها: 2,111
تاریخ عضویت: 15 مرداد 1392
اعتبار: 83
حالت من: Vaaaaay
برای ۶نفر:
۵۰۰گرم نخود،
یک لیوان روغن کنجد،
یک بوته سیر،
نمک به قدر کافی،
۲عدد لیموترش،
زیتون سیاه به مقدار لازم
نصف قاشق سوپخوری پاپریکا یا همان فلفل قرمز کوبیده.

طرز تهیه:
نخود را چند ساعت قبل خیس کرده، پوست می گیریم و اگر فرصت نبود، ابتدا نخود را پخته بعد پوست آن را می گیریم. نخود پوست گرفته را با مقداری آب و یک بوته سیر پوست کنده و نصف قاشق نمک کاملا می پزیم و بلافاصله از چرخ مخصوص پوره رد می کنیم. نخود باید طوری پخته باشد که پس از چرخ کردن، هیچ زبری نداشته باشد. سپس روغن کنجد را کم کم داخل پوره نخود می ریزیم و به هم می زنیم تا روغن کاملا جذب نخود شود. آب یک عدد لیموترش را می گیریم و با پوره مخلوط می کنیم. مخلوط را می چشیم و نمک آن را اندازه می کنیم. «حمص» بدست آمده را در یک ظرف گود بلورین می ریزیم، رویش را با پشت قاشق صاف می کنیم و فلفل قرمز را روی آن می پاشیم. یک دانه لیموی دیگر را حلقه حلقه می بریم. با این حلقه ها و مقداری زیتون سیاه روی حمص را تزئین می کنیم. بقیه زیتون ها را نیز در ظرف جداگانه ای می ریزیم و سرو می کنیم.



16-05-1392 09:05 ب.ظ
 


موضوعات مشابه ...
موضوع: نویسنده پاسخ: بازدید: آخرین ارسال
  فلافل لبنانی Emziper 0 97 16-05-1392 09:00 ب.ظ
آخرین ارسال: Emziper

پرش به انجمن:


کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان