حلوای هویج مخصوصو سفره های افطار - تالار گفتمان آذر فروم





دعوت به همکاری با آذر فروم

 

حلوای هویج مخصوصو سفره های افطار
زمان کنونی: 19-09-1395،11:04 ب.ظ
کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان
نویسنده: samaneh
آخرین ارسال: samaneh
پاسخ: 1
بازدید: 142

 
 
رتبه موضوع:
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

موضوع: حلوای هویج مخصوصو سفره های افطار
ارسال: #1
حلوای هویج مخصوصو سفره های افطار
پست‌ها: 450
تاریخ عضویت: 21 آبان 1390
اعتبار: 90
حالت من: Narahat
آخرین ویرایش در 07-05-1392 01:12 ق.ظ توسط Friga
[عکس: 170453.jpg]
حلوای هویج یکی از خوشمزه ترین انواع حلواست ، البته به نظر من خوشمزه ترین! همینطور رنگ و ظاهر زیبایی داره . اگه تا به حال امتحانش نکردین حتما درستش کنید چون مطمئنم که شما هم عاشقش میشین!!!....

مواد لازم :
آرد  1 پیمانه+1 ق س
روغن مایع نصف پیمانه +4 ق س
شکر 2 پیمانه +2 ق س
گلاب نصف پیمانه +4 ق
هویج : نیم کیلو
زعفران آب کرده : به مقدار لازم

نکته :
منظور از پیمانه , پیمانه های استاندارد شیرینی پزی هست .

طرز تهیه :
ابتدا هویج ها رو بشوئید.آب پز یا بخار پز کنید .سپس خیلی خوب پوره کنید.

نکته :
برای پوره کردن هویج رو رنده نکنید چون داخل حلوا مشخص میشه و جلوه خوبی نداره.می تونید از غذا ساز یا دستگاه آسیاب استفاده کنید تا هویجها کاملا یه دست له و پوره شن.

 آرد رو داخل ظرف تفلون الک کنید.الک چرخی به خوبی این کار رو انجام میده.[/rtl]
[عکس: hh01.jpg]


زیر ظرف شعله پخش کن بذارین تا حرارت به صورت یکنواخت پخش شه و آرد رو با شعله کم تفت بدین تا  کمی بوی خامی آرد گرفته شه .

نکته :
رنگ آرد به هیچ عنوان نباید تغییر کنه.
[عکس: hh02.jpg]


بعد شعله پخش کن رو بردارید و روغن رو اضافه کنید.
[عکس: hh03.jpg]


هم میزنیم تا مایه حلوا یکدست بشه.
[عکس: hh04.jpg]


هویج پوره شده,گلاب,شکر و زعفرون آبکرده رو همزمان اضافه میکنیم.
[عکس: hh05.jpg]


و مخلوط کنید تا یه مایه یکدست و شل داشته باشین.
[عکس: hh06.jpg]


سپس حلوا رو هم بزنید تا زمانیکه از دیواره ها جدا بشه و وسط ظرف به صورت یکه تیکه در بیاد.
مطابق شکلهای زیر حلوا رو کاملا به صورت دورانی هم بزنید...
[عکس: hh07.jpg]

[عکس: hh08.jpg]

[عکس: hh09.jpg]

[عکس: hh10.jpg]

[عکس: hh11.jpg]

[عکس: hh12.jpg]

وقتی به این مرحله رسید ,حلوا آماده ست..
نکته :
حلوای هویج خیلی چسبنده تر از دیگر حلواهاست.
[عکس: hh13.jpg]


 برای تزئین  دستتون رو با روغن چرب کنید و یه تیکه از حلوا بردارین.
نکته :
اجازه بدین داغی حلوا گرفته شه در این صورت چسبندگیش کمتر میشه و راحتتر میشه باهاش کار کرد
[عکس: hh14.jpg]


و اون رو شبیه هویج شکل بدین و با چاقوی چرب شده خطوطی رو روش ایجاد کنید.
[عکس: hh15.jpg]


و دو یا سه تا خلال پسته رو سرش جا بدین.
[عکس: hh16.jpg]


و داخل ظرف سرو بچینین.
[عکس: hh17.jpg]


بفرمایید اینم هویج های مینیاتوری از نوع حلوا!...نوش جان!
[عکس: hh18.jpg]


منبع :



07-05-1392 12:53 ق.ظ
 


[-]
پاسخ سریع
پیام
پاسخ خود را برای این پیام در اینجا بنویسید.


کد تصویری
royalfuns
(غیر حساس به بزرگی و کوچکی حروف)
لطفاً کد نشان داده شده در تصویر را وارد نمایید. این اقدام جهت جلوگیری از ارسال‌های خودکار ضروری می‌باشد.

پرش به انجمن:


کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان