توصیه های بهداشتی خرید و نگهداری ماهی قرمز - تالار گفتمان آذر فروم





دعوت به همکاری با آذر فروم

 

توصیه های بهداشتی خرید و نگهداری ماهی قرمز
زمان کنونی: 13-09-1395،07:12 ب.ظ
کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان
نویسنده: Friga
آخرین ارسال: Friga
پاسخ: 1
بازدید: 59

 
 
رتبه موضوع:
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

موضوع: توصیه های بهداشتی خرید و نگهداری ماهی قرمز
ارسال: #1
توصیه های بهداشتی خرید و نگهداری ماهی قرمز
پست‌ها: 11,943
تاریخ عضویت: 20 اردیبهشت 1390
اعتبار: 288
حالت من: Shad
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی اراک گفت: مردم مراقب مخاطرات بهداشتی ناشی از خرید و نگهداری ماهی قرمز باشند و توصیه‌های بهداشتی را در این خصوص رعایت کنند.

دکتر بابک عشرتی اضافه کرد: ماهی قرمز در صورتی که در ظروف نامناسب نگهداری شده و تغذیه نادرست و شرایط محیطی نامطلوب داشته باشد دچار بیماری می شود که این بیماری قابل سرایت به محیط زندگی و افراد خانواده است. وی بیان کرد: آشنایی با بیماری‌های ماهی قرمز و راه های پیشگیری از بروز آن نه تنها عمر بیشتر این آبزی را به همراه دارد، بلکه از پراکندگی آلایندگی احتمالی محیطی میکروب‌ها و مخاطرات بهداشتی جلوگیری می کند.
وی خاطرنشان کرد: دما و میزان اکسیژن آب، اسیدیته، غلظت آمونیاک به عنوان سمی‌ترین ترکیب موجود در آب، نیتریت‌ها و نیترات‌ها در زیست آبزیان نقش محوری دارد و در صورتی که این ترکیبات نامناسب باشد ماهی قرمز بیمار و یا تلف می شود.

عشرتی توضیح داد: یکی از شایع ترین بیماری های ناشی از تماس با ماهی قرمز بروز انواع آلرژی بویژه حساسیت های پوستی است. وی ادامه داد: برخی از ماهی‌های قرمز مبتلا به انواع بیماری های آبزیان نظیر وجود لکه و زخم در بدن، باله های تاخورده بی‌رنگی فلس ها و نارسایی در چشم‌ها هستند که در صورت بروز چنین علایمی باید از محیط زندگی دور شوند.

رییس مرکز بهداشت استان مرکزی ادامه داد: توصیه مسوولان بهداشتی به مردم خودداری از خرید ماهی قرمز است اما در صورت تمایل باید این آبزی را از مکان هایی که تحت نظارت و تایید بهداشتی دامپزشکی است، تهیه کنند. وی گفت: مردم باید بدانند که تعویض آب تنگ ماهی قرمز در ظرفشویی موجب آلودگی می شود و بهتر است برای این کار حتماً از دستکش استفاده و در محیط خارج از آشپزخانه انجام شود.

عشرتی، بیماری ماهیان قرمز را به ویروسی، باکتریایی، قارچی و انگلی دسته بندی و اظهار کرد: آبزیان آلوده به این عوامل به نارسایی هایی چون پوسیدگی دم و باله، آبله پوستی، تجمع مایعات در بدن یا آب آوردگی شکم، بیماری چشمی، بیماری چرخش، خونریزی پوست، ایجاد انحنا در دم، تغییر محوطه دهان، ایجاد لکه های سیاه در دم، شنای غیرطبیعی، کمرنگ شدن پوست، ریزش فلس ماهی و بلند شدن پوست، برآمدگی های غیر طبیعی در آبشش، خونریزی آبشش، کاهش وزن، کمی تحرک، تحلیل شکم و رنگ پریدگی و انحنا در قسمت قدامی ستون مهره‌ها، کدورت چشم، بیرون زدگی چشم ها و لکه های پوستی مبتلا هستند.

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی اراک در پایان تصریح کرد: دسته دیگر بیماری‌های ماهی قرمز ناشی از عوامل محیطی است که مرتبط با کمبود اکسیژن آب، جیره غذایی نامتعادل و اسیدی یا قلیایی شدن محیط آب و انواع مسمومیت ها است که هر کدام باعث بروز نارسایی و بیماری در آبزی شده و هرگونه تماس با آن ممکن است آلودگی را به بدن شخص منتقل کند.


منبع : ایسنا
















دورمچم به جای ساعت یکنوار مشکی بستم
تا همه بفهمن من از همه هر چه زمانو متعلق به زمان است بیزارم
من هم روزی قلبی داشتم
که توسط مردمانی ازمیان شما شکست و شکست تا سنگی شد
واکنون روزگاریست که شیطان فریاد میزند..
انسان پیدا کنید سجده خواهم کرد...


=====ஜ۩۞۩ஜ=====

27-12-1392 06:12 ب.ظ
 


[-]
پاسخ سریع
پیام
پاسخ خود را برای این پیام در اینجا بنویسید.


کد تصویری
royalfuns
(غیر حساس به بزرگی و کوچکی حروف)
لطفاً کد نشان داده شده در تصویر را وارد نمایید. این اقدام جهت جلوگیری از ارسال‌های خودکار ضروری می‌باشد.

موضوعات مشابه ...
موضوع: نویسنده پاسخ: بازدید: آخرین ارسال
  خرید دستگاه تصفیه هوا در خانه Friga 0 88 02-07-1393 07:48 ب.ظ
آخرین ارسال: Friga
  مصرف گوشت قرمز در دختران موجب قاعدگی زودرس می شود Friga 0 86 24-04-1393 11:51 ق.ظ
آخرین ارسال: Friga
  خرید کردن طول عمر را بیشتر می کند Friga 0 118 30-09-1392 01:27 ب.ظ
آخرین ارسال: Friga
  قبل از خرید کیف و کفش مدرسه، این مطلب را بخوانید ! Friga 0 61 22-06-1392 09:21 ب.ظ
آخرین ارسال: Friga
  نکات بهداشتی ویژه دختران و زنان Friga 0 89 12-03-1392 04:16 ب.ظ
آخرین ارسال: Friga

پرش به انجمن:


کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان