تارت میگو - تالار گفتمان آذر فروم





دعوت به همکاری با آذر فروم

 

تارت میگو
زمان کنونی: 13-09-1395،07:52 ق.ظ
کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان
نویسنده: Friga
آخرین ارسال: Friga
پاسخ: 1
بازدید: 166

 
 
رتبه موضوع:
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

موضوع: تارت میگو
ارسال: #1
1 تارت میگو
پست‌ها: 11,943
تاریخ عضویت: 20 اردیبهشت 1390
اعتبار: 288
حالت من: Shad
مواد لازم برای 24 نفر:

آرد سفید: یك فنجان
آرد سبوسدار: سهچهارم فنجان
نمك: یك چهارم قاشق چایخوری
كره: 5/1 قالب، سرد و تكه شده، به اضافه 2 قاشق سوپخوری
آب یخ: سهچهارم قاشق سوپخوری
روغن زیتون: یك قاشق سوپخوری
میگو: نیم كیلوگرم
پیازچه: 6 عدد، خرد شده
پنیر چدار: 2 فنجان رنده شده
فلفل سیاه تازه: نصف قاشق چایخوری
فلفل قرمز: مقدار بسیار كم

روش تهیه :

1. در ظرف غذاساز آرد سفید، آرد سبوسدار و نمك را ریخته و مخلوط كنید. بعد كره سرد را اضافه كرده و دوباره مخلوط كنید تا مواد بافت زبر و خشنی پیدا كنند.

2. آهسته آب یخ را به مواد داخل غذاساز اضافه كرده و كمكم هم بزنید تا حالتی خمیری به خود بگیرند.

3. خمیر به دست آمده را با ضخامت 5/1سانتیمتر داخل ظرفی پهن كرده، یك تكه پلاستیك رویش قرار دهید و برای 30 دقیقه یا تمام طول شب در یخچال قرار دهید.

4. فر را با دمای 200 درجه سلسیوس (400درجه فارنهایت) گرم كرده، خمیر را با ضخامت بسیار كم پهن كرده و با كمك قالب گرد مخصوص تارت به دایرههای 5سانتیمتری تقسیم كنید. اضافههای خمیر را دور بریزید. اگر خمیرهای دایرهای، زیادی نرم شدهاند، آنها را برای 10دقیقه در یخچال بگذارید. بعد كف خمیرها را چند بار با چنگال سوراخ كرده، دوباره برای 20دقیقه به یخچال برگردانید. بین 15تا 18دقیقه آنها را بپزید تا به رنگ طلایی قهوهای درآیند. بعد خمیرها را 10 دقیقه داخل قالب بگذارید تا خنك شوند و بعد، آنها را در همان قالب و پیچیده در پوشش كامل در یخچال بگذارید.

5. باقیمانده كره و روغن زیتون را روی شعله ملایم حرارت داده، میگوها را در تابه ریخته و 5 دقیقه بپزید تا كمكم صورتیرنگ شوند. حالا پیازچهها را 2دقیقه در تابه تفت دهید و بعد تابه را از روی حرارت بردارید؛ پنیر و فلفل را روی مواد داخل تابه ریخته تا كاملا ذوب شده و غلیظ شود.

6. در نهایت از مواد داخل تابه یك قاشق بردارید و داخل هر تارت بریزید؛ در صورت تمایل، روی هر تارت كمی فلفل قرمز بریزید و یادتان باشد این تارت را گرم میل كنید.
















دورمچم به جای ساعت یکنوار مشکی بستم
تا همه بفهمن من از همه هر چه زمانو متعلق به زمان است بیزارم
من هم روزی قلبی داشتم
که توسط مردمانی ازمیان شما شکست و شکست تا سنگی شد
واکنون روزگاریست که شیطان فریاد میزند..
انسان پیدا کنید سجده خواهم کرد...


=====ஜ۩۞۩ஜ=====

17-04-1391 09:58 ب.ظ
 


[-]
پاسخ سریع
پیام
پاسخ خود را برای این پیام در اینجا بنویسید.


کد تصویری
royalfuns
(غیر حساس به بزرگی و کوچکی حروف)
لطفاً کد نشان داده شده در تصویر را وارد نمایید. این اقدام جهت جلوگیری از ارسال‌های خودکار ضروری می‌باشد.

موضوعات مشابه ...
موضوع: نویسنده پاسخ: بازدید: آخرین ارسال
  طرز تهیه ی میگو شانگهای Friga 0 133 03-07-1392 09:38 ب.ظ
آخرین ارسال: Friga
  میگو سوخاری سرآشپز 0 160 18-06-1392 10:01 ب.ظ
آخرین ارسال: سرآشپز
  میگو تایلندی Emziper 0 161 16-05-1392 08:27 ب.ظ
آخرین ارسال: Emziper
  خوراک میگو با گوجه فرنگی Armin 2afm 0 161 08-01-1392 01:01 ق.ظ
آخرین ارسال: Armin 2afm
  میگو پلو با نخودفرنگی Armin 2afm 0 196 07-01-1392 11:59 ب.ظ
آخرین ارسال: Armin 2afm

پرش به انجمن:


کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان