بستني سرخ شده! - تالار گفتمان آذر فروم





دعوت به همکاری با آذر فروم

 

بستني سرخ شده!
زمان کنونی: 21-09-1395،03:47 ق.ظ
کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان
نویسنده: Maryam.....
آخرین ارسال: fencer
پاسخ: 2
بازدید: 289

 
 
رتبه موضوع:
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

موضوع: بستني سرخ شده!
ارسال: #1
بستني سرخ شده!
پست‌ها: 509
تاریخ عضویت: 20 آبان 1390
اعتبار: 42
حالت من: انتخاب نشده
[IMG]http://img.online-dl.com/images/i7466_125815.jpg[/IMG


مواد لازم
نشاسته ذرت/6قاشق سوپخوري
شير سرد/4 قاشق سوپخوري
بيسکويت پودر شده/يک پيمانه(120گرم)
بستني/نيم ليتر
روغن براي سرخ کردن/به ميزان لازم



مواد لازم براي تهيه سس بستني:
شکر/100گرم
خامه/50گرم

]

طرز تهيه بستني سرخ شده
نشاسته ذرت را در شير سرد حل کنيد تا خمير غليظي به دست آيد.
بستني ها را با توپک (اسکوپ) به اندازه دلخواه در آوريد و در دست کاملاً گرد کنيد. هم زمان با فشردن بستني سعي کنيد هواي موجود در ميان بستني را از بين ببريد و خارج کنيد. کف يک ظرف، کيسه فريزر پهن کنيد و بستني هاي گرد شده را روي آن قرار دهيد و ظرف بستني را داخل فريزر بگذاريد. بعد از اينکه بستني ها کاملاً سفت شدند، هر کدام را داخل خمير نشاسته اي که آماده کرده ايد، بغلتانيد و سپس در پودر بيسکويت بگردانيد تا تمام سطح بستني ها را بپوشاند. توپ هاي بستني را دوباره روي کيسه فريزر بچينيد و داخل فريزر قرار دهيد تا کاملاً سفت شوند. توپ هاي بستني را يک بار ديگر در محلول نشاسته و پودر بيسکويت قرار دهيد و دوباره فريزر منتقل کنيد.
روغن را کاملاً داغ کنيد و توپ هاي بستني را يکي يکي داخل روغن سرخ کنيد تا سطح آن طلايي رنگ شود. توجه داشته باشيد که هنگامي که بستني را داخل روغن انداختيد، سريعاً بايد آن را داخل روغن بچرخانيد تا بستني ها آب نشوند و شکل خود را از دست ندهند و در ضمن تمام اطراف آن سرخ شود. سپس آنها را در ظرف دلخواه بگذاريد و با سس بستني سرو کنيد.

طرز تهيه سس بستني:
شکر را داخل ظرفي بريزيد و روي حرارت قرار دهيد تا رنگ آن قهوه اي شود يا در اصطلاح کارامل شود. دقت داشته باشيد دراين مرحله شکر را با قاشق هم نزنيد و ظرف را تکان دهيد تا مواد جابه جا شود. همچنين مراقب باشيد که در اثر حرارت بالا، شکر نسوزد.
سپس شکر کارامل شده را روي حرارت بخار آب (روش بن ماري)قرار دهيد.
خامه را نيز جداگانه مدت کمي روي حرارت گرم کنيد و سپس به شکر کارامل شده بيفزاييد. دقت داشته باشيد!در صورتي که خامه سرد باشد، سبب بسته شدن شکر مي شود و در نتيجه مواد بايد مدت زمان بيشتري روي بخار آب بماند. سس بستني آماده است.
















خدایا کفر نمی گویم،
پریشانم،
چه میخواهی تو از جانم،
مرا بی آنکه خود خواهم اسیر زندگی کردی،
خداوندا تو مدیونی،
خداوندا تو میدانی که انسان بودن و ماندن در این دنیا چه دشوار است،
چه رنجی می کشد آنکس که انسان است و از احساس سرشار....!
23-12-1390 06:11 ب.ظ
 
ارسال: #2
RE: بستني سرخ شده!
پست‌ها: 5
تاریخ عضویت: 08 اسفند 1390
اعتبار: 2
حالت من: انتخاب نشده
dahanam ab oftaaaaaaaaaad



23-12-1390 08:21 ب.ظ
 


[-]
پاسخ سریع
پیام
پاسخ خود را برای این پیام در اینجا بنویسید.


کد تصویری
royalfuns
(غیر حساس به بزرگی و کوچکی حروف)
لطفاً کد نشان داده شده در تصویر را وارد نمایید. این اقدام جهت جلوگیری از ارسال‌های خودکار ضروری می‌باشد.

پرش به انجمن:


کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان