این هم طرز تهیه‌ی یک شیرینی خوشمزه برای عصرانه ... - تالار گفتمان آذر فروم





دعوت به همکاری با آذر فروم

 

این هم طرز تهیه‌ی یک شیرینی خوشمزه برای عصرانه ...
زمان کنونی: 18-09-1395،03:50 ق.ظ
کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان
نویسنده: Emziper
آخرین ارسال: Emziper
پاسخ: 1
بازدید: 206

 
 
رتبه موضوع:
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

موضوع: این هم طرز تهیه‌ی یک شیرینی خوشمزه برای عصرانه ...
ارسال: #1
این هم طرز تهیه‌ی یک شیرینی خوشمزه برای عصرانه ...
پست‌ها: 2,111
تاریخ عضویت: 15 مرداد 1392
اعتبار: 83
حالت من: Vaaaaay
[عکس: 0417592140121253118128166239472301120521.jpg]

مواد لازم برای تهیه کرم: زرده تخم مرغ 9 عدد
خلال پوست و آب لیمو 4 عدد لیمو
شکر 250 گرم
کره 300 گرم

مواد لازم برای تهیه نان شیرینی: آرد 500 گرم
نمک دریایی نوک انگشت
کره 250 گرم
شکر 50 گرم
وانیل 1 قاشق چای خوری
پوست کاملاً رنده شده 1 عدد لیمو
تخم مرغ 1 عدد + 1 زرده اضافی
آب یخ 80 میلی لیتر

روش تهیه نان شیرینی: * دمای فر را روی 220 درجه تنظیم نمایید.
* آرد و نمک را الک کنید و آن‌ها را روی یک سطح خنک بریزید.

* کره را به مکعب‌های کوچک خرد کنید. سپس کره و شکر و وانیل و پوست لیموی رنده شده را روی آرد بریزید و آن‌ها را با هم مخلوط کنید. مواد را روی هم انباشته نمایید. میان آن‌ها یک حفره به وجود بیاورید و تخم مرغ را به همراه زرده اضافی و آب خیلی یخ، داخل حفره بریزید. مواد را کاملاً به هم بزنید.
* خمیر را با دستانتان کاملاً ورز دهید. اگر تکه های کره همچنان بین مواد مشخص بود نگران نباشید.

* زمانی که به نظر می‌رسد مواد کاملاً با هم ترکیب شده‌اند، همچنان برای مدتی به ورز دادن ادامه دهید. خمیر را کف ظرفی که سطح آن را با کاغذ شیرینی پزی پوشانده‌اید، پهن کنید و آن را به مدت 20 دقیقه داخل یخچال قرار دهید. خمیر نباید بیش از این مدت داخل یخچال بماند.
* خمیر را از یخچال خارج کنید و به مدت 15 دقیقه در فر قرار دهید.

روش تهیه کرم تارت:
* همه مواد کرم را روی حرارت ملایم، به آرامی با هم مخلوط کنید، در غیر این صورت مواد خودشان را می‌گیرند و بریده بریده خواهند شد. باید حدود 8 الی 10 دقیقه به طول بینجامد.
* مواد را از روی حرارت بردارید و داخل ظرف دیگری بریزید تا سرد شوند.
* بعد از سرد شدن آن‌ها را روی نان شیرینی بریزید طوری که ضخامت کرم، ضخیم‌تر از نان شیرینی شود. ولی ظرف را خیلی پر نکنید.
* آن را به مدت 5 الی 6 دقیقه داخل فر با دمای 240 درجه سانتی‌گراد قرار دهید.
* تارت را در دمای اتاق نگه دارید تا سرد شود. سپس آن‌ها را به مدت 2 ساعت در یخچال بگذارید.
تارت لیمو آماده است تا نوش جان بفرمایید.
















[عکس: 95456232072032872674.jpg]


سخت است! اتفآقے رآ انتظآر بڪشے که خودت هم بدآنے... در رآه نیست..  [عکس: sad_red.png]
22-05-1392 12:12 ق.ظ
 


[-]
پاسخ سریع
پیام
پاسخ خود را برای این پیام در اینجا بنویسید.


کد تصویری
royalfuns
(غیر حساس به بزرگی و کوچکی حروف)
لطفاً کد نشان داده شده در تصویر را وارد نمایید. این اقدام جهت جلوگیری از ارسال‌های خودکار ضروری می‌باشد.

موضوعات مشابه ...
موضوع: نویسنده پاسخ: بازدید: آخرین ارسال
  طرز تهیه کیک شکلاتی samaneh 1 323 01-07-1395 03:35 ب.ظ
آخرین ارسال: zahra009
  طرز تهیه کیک کرمی ایرلندی Friga 0 266 26-01-1393 05:57 ب.ظ
آخرین ارسال: Friga
  طرز تهیه سوهان کنجدی Friga 0 161 27-12-1392 07:04 ب.ظ
آخرین ارسال: Friga
  ایده ای جالب برای تزئین شیرینی برای سال نو Friga 0 179 22-12-1392 04:18 ب.ظ
آخرین ارسال: Friga
  طرز تهیه آبنبات چوبی تنگ ماهی قرمز عید نوروز Friga 1 219 21-12-1392 05:19 ب.ظ
آخرین ارسال: مهمون

پرش به انجمن:


کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان