ایده ای جالب برای تزئین شیرینی برای سال نو - تالار گفتمان آذر فروم





دعوت به همکاری با آذر فروم

 

ایده ای جالب برای تزئین شیرینی برای سال نو
زمان کنونی: 20-09-1395،10:06 ب.ظ
کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان
نویسنده: Friga
آخرین ارسال: Friga
پاسخ: 1
بازدید: 180

 
 
رتبه موضوع:
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

موضوع: ایده ای جالب برای تزئین شیرینی برای سال نو
ارسال: #1
ایده ای جالب برای تزئین شیرینی برای سال نو
پست‌ها: 11,943
تاریخ عضویت: 20 اردیبهشت 1390
اعتبار: 288
حالت من: Shad
[عکس: 192768.jpg]
آیسینگ (رویال آیسینگ از سفیده تخم مرغ و پودر شکر تشکیل شده و در مجاورت هوا سریعا خشک میشه. یعنی بعد از اینکه بیسکوییت هاتون رو تزئین کردید مثل خود بیسکوییت سفت و ترد میشه و برعکس کرمهای دیگه چون توش کره یا خامه نیست، احتیاجی به نگهداری در یخچال نداره و میتونید تا ابد نگهش دارید  wink رو در قیف بریزید و قیف رو کمی از بیسکویت فاصله داده و فشار بدید و بیسکویت رو دور گیری کنید. پس توجه دارید که آیسینگ باید کاملا غلیظ باشه. یعنی مقدار پودر شکرش رو سرخود کم نکنید. آیسینگ بیسش شکره و مهم نیست که بیسکویتهاتون رو بیش از حد شیرین میکنه. بعدا با قهوه تلخ یا چای بخوریدش!!! من عکسهای مرحله دورگیری رو واستون کنار هم گذاشتم تا متوجه بشید که باید چیکار کنید. در تصویر میبینید که من قیف رو بالاتر از بیسکویت گرفتم. اینطوری راحت آیسینگ دور تا دور بیسکویت قرار میگیره. در آخر که دارید به جایی که دورگیری بیسکویت رو شروع کرده بودید میرسید فاصله قیف تا بیسکویت رو کم کنید و بعد ابتدا رو به انتها بچسبونید


[عکس: nowroozcookies3.jpg]

حالا باید قاشق قاشق (نصف قاشق چای خوری) توی آیسینگ آب بریزید تا روان بشه. زمانی به روانی مناسب میرسید که وقتی با قاشق یک ربان توی ظرف آیسینگ میکشید بین 5 تا 10 ثانیه ربان آیسینگی توی ظرف آیسینگ محو بشه. بعد آیسینگ رو توی بطری پلاستیکی سس بریزید. باید مطمئن شید که آیسینگ دورگیری کمی سفت شده. بعد شروع به پر کردن بیسکویت کنید. اینکار رو بهش flooding فلودینگ میگن. و اون آیسینگ دورگیری مثل یک سد عمل میکنه و آیسینگ روان شده رو توی محدوده نگه میداره.


[عکس: nowroozcookies4.jpg]


با خلال دندون آیسینگ رو در تمام نواحی پخش کنید. ظرف حاوی خلال دندون رو کنار دستتون داشته باشید چون خیلی باهاش کار دارید. بیسکویت رو تکون بدید تا سطحش صاف بشه


[عکس: nowroozcookies5.jpg]


بعد از اینکه آیسینگ روی بیسکویت کاملا خشک شد میتونید طراحی روش رو شروع کنید. وقتی میگم کاملا خشک یعنی کـــــــــــــــــــــــــــــــاملا خشک! وگرنه رنگها توی هم نفوذ میکنند. مخصوصا رنگهای تیره ای مثل سیاه و قهوه ای و و یا قرمز.

برای اجرای طرح باید از آیسینگ غلیظ استفاده کنید. 
و این مرحله رو هم باید بذارید کاملا خشک بشه.


[عکس: nowroozcookies6.jpg]


من تنگ ماهی عید رو روی بیسکویتها کار کردم. پس توی کار رو با رنگ آبی با شیوه فلودینگ پر کردم. اینطوری بعد از خشک شدن یک سطح صاف و زیبا خواهید داشت. زوایای کوچیک رو با خلال دندون آیسینگ رو توش بکشید تا پر بشه


[عکس: nowroozcookies7.jpg]


بعد با رنگ قرمز توی ماهی ها رو پر کردم. پس تمام نواحی که باید پر بشن باید از آیسینگ رقیق استفاده کنید و دور گیریها رو با آیسینگ غلیظ


[عکس: nowroozcookies8.jpg]

[عکس: nowroozcookies9.jpg]
















دورمچم به جای ساعت یکنوار مشکی بستم
تا همه بفهمن من از همه هر چه زمانو متعلق به زمان است بیزارم
من هم روزی قلبی داشتم
که توسط مردمانی ازمیان شما شکست و شکست تا سنگی شد
واکنون روزگاریست که شیطان فریاد میزند..
انسان پیدا کنید سجده خواهم کرد...


=====ஜ۩۞۩ஜ=====

22-12-1392 04:18 ب.ظ
 


[-]
پاسخ سریع
پیام
پاسخ خود را برای این پیام در اینجا بنویسید.


کد تصویری
royalfuns
(غیر حساس به بزرگی و کوچکی حروف)
لطفاً کد نشان داده شده در تصویر را وارد نمایید. این اقدام جهت جلوگیری از ارسال‌های خودکار ضروری می‌باشد.

موضوعات مشابه ...
موضوع: نویسنده پاسخ: بازدید: آخرین ارسال
  طرز تهیه شیرینی شکلاتی کرم دار samaneh 0 225 30-10-1392 11:49 ب.ظ
آخرین ارسال: samaneh
  طرز تهیه کیک هندوانه ای را برای شب یلدا Friga 0 199 26-09-1392 06:37 ب.ظ
آخرین ارسال: Friga
  کیک های قرمز رنگ مخملی برای روز عشق Emziper 0 112 22-05-1392 12:29 ق.ظ
آخرین ارسال: Emziper
  کیک هویجی پرگردو برای افراد دیابتی ! Emziper 0 110 22-05-1392 12:28 ق.ظ
آخرین ارسال: Emziper
  شیرینی سوئدی Emziper 0 121 22-05-1392 12:25 ق.ظ
آخرین ارسال: Emziper

پرش به انجمن:


کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان