انواع كتلت وشامي - تالار گفتمان آذر فروم





دعوت به همکاری با آذر فروم

 

انواع كتلت وشامي
زمان کنونی: 18-09-1395،05:26 ب.ظ
کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان
نویسنده: Emziper
آخرین ارسال: Emziper
پاسخ: 1
بازدید: 57

 
 
رتبه موضوع:
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

موضوع: انواع كتلت وشامي
ارسال: #1
انواع كتلت وشامي
پست‌ها: 2,111
تاریخ عضویت: 15 مرداد 1392
اعتبار: 83
حالت من: Vaaaaay
مواد لازم برای 4 نفر:

* گوشت چرخ*كرده=450 گرم
* گشنیز خردشده=یك*ونیم قاشق سوپ*خوری
* خمیر داخل یك عدد نان فانتزی بزرگ=2 قاشق سوپ*خوری
* سیر=5 حبه (ریز رنده شود)
* پیاز=یك عدد (رنده شود)
* آب 2 عدد لیموترش
* پودر فلفل قرمز= یك قاشق چای*خوری
* پودر كاری= یك قاشق سوپ*خوری
* رب گوجه*فرنگی= یك قاشق سوپ*خوری
* تخم*مرغ=یك عدد
* دارچین و زردچوبه= (هركدام، نوك قاشق چای*خوری)
* روغن= مقداری برای سرخ*كردن
* نمك و فلفل سیاه= به مقدار لازم
دستور پخت :
1 – یك كاسه متوسط آماده كنید و گوشت چرخ*كرده را همراه گشنیز، خمیر خشك و خردشده نان، پیاز، سیر، آب لیموترش، رب گوجه*فرنگی و ادویه*ها در آن بریزید و مواد را خوب ورز دهید. سپس زرده و سفیده تخم*مرغ را در كاسه كوچكی باهم مخلوط كرده، به مایه اضافه كنید و هم بزنید.
نكته:
اگر احساس كردید كه مایه كتلت چسبندگی كافی را ندارد، كمی خمیر خشك نان به آن اضافه كنید.
2 – تابه نچسبی آماده كنید و مقداری روغن در آن بریزید و روی شعله اجاق*گاز بگذارید تا داغ شود. حالا دست*تان را نمدار كرده، مقداری از مایه كتلت را در كف دست به شكل دایره تبدیل كنید و در روغن قرار دهید. پس از اینكه دو طرف آنها سرخ شد، همراه با سالاد و فلفل تازه سرو كنید.
زمان لازم برای آماده*سازی مواد: 8 دقیقه
زمان لازم برای پخت كتلت: 10 دقیقه



16-05-1392 09:17 ب.ظ
 


[-]
پاسخ سریع
پیام
پاسخ خود را برای این پیام در اینجا بنویسید.


کد تصویری
royalfuns
(غیر حساس به بزرگی و کوچکی حروف)
لطفاً کد نشان داده شده در تصویر را وارد نمایید. این اقدام جهت جلوگیری از ارسال‌های خودکار ضروری می‌باشد.

موضوعات مشابه ...
موضوع: نویسنده پاسخ: بازدید: آخرین ارسال
  انواع غذاهای گوشتی Emziper 0 53 16-05-1392 09:20 ب.ظ
آخرین ارسال: Emziper

پرش به انجمن:


کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان