اموزش تهیه کیک لیمویی به شیوه مارتا استوارت - تالار گفتمان آذر فروم





دعوت به همکاری با آذر فروم

 

اموزش تهیه کیک لیمویی به شیوه مارتا استوارت
زمان کنونی: 15-09-1395،01:56 ق.ظ
کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان
نویسنده: Emziper
آخرین ارسال: Emziper
پاسخ: 1
بازدید: 75

 
 
رتبه موضوع:
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

موضوع: اموزش تهیه کیک لیمویی به شیوه مارتا استوارت
ارسال: #1
اموزش تهیه کیک لیمویی به شیوه مارتا استوارت
پست‌ها: 2,111
تاریخ عضویت: 15 مرداد 1392
اعتبار: 83
حالت من: Vaaaaay
تنها با کمی تغییر در دستورالعمل یک کیک وانیلی می توانید یک کیک لیمویی خوشمزه تهیه کنید. سفیده تخم مرغ را زده و خامه سرد خود را آماده کنید.زمان آماده سازی کیک : ۱۵ دقیقه
زمان کلی پخت کیک لیمویی : ۴۵ دقیقهمواد لازم برای پختن کیک لیمویی (۱۲ نفر)۱ فنجان کره آب شده
۲ و ۲/۱ فنجان سر پر آرد ( آرد الک شده )
۲/۱ قاشق چایی خوری بکینگ پودر
۲/۱ قاشق چایی خوری جوش شیرین
۱ قاشق غذاخوری نمک
۱ قاشق غذاخوری اسانس لیمو
۲ فنجان شکر
۲ تخم مرغ بزرگ به علاوه ۳ زرده تخم مرغ
۴/۱ فنجان و ۲ قاشق غذاخوری آب لیموی تازه
۱ فنجان سر شیر
۱ لیمو تازه بریده شده
خامه زده شدهدستور پخت:۱- فر را با درجه حرارت ۳۵۰ درجه گرم کنید. یک تکه کره و ۴/۳ آرد را در یک ماهیتابه ریخته و با هم مخلوط کنید. در یک کاسه با اندازه متوسط باقی مانده آرد بکینگ پودر جوش شیرین نمک و اسانس لیمو را با هم مخلوط کنید.۲- در یک کاسه بزرگ کره ذوب شده و ۲/۱ فنجان شکر را با یک همزن برقی آنقدر بزنید تا سفید شده و پف کند. درجه همزن را کم کنید ؛ تخم مرغ و زرده ها را اضافه کنید و آنها را با هم بزنید. حالا دو قاشق آب لیموی تازه خود را به مخلوط تان اضافه کنید. سرشیر را نیز بریزید و آنقدر بهم بزنید تا مخلوطی کاملا یکسان بدست بیاید.۳- خمیر را در دو ماهیتابه پهن کنید. خمیر ها را بگذارید بپزد تا زمانیکه لبه های خمیر از ماهیتابه جدا شود و دیگر به سطح آن نچسبد. این کار ۳۲ تا ۳۵ دقیقه طول می کشد. بعد از اینکه خمیرها آماده شد بگذارید به مدت ۱۰ دقیقه سرد شود. با یک چاقوی مخصوص خمیر را از ماهیتابه ها جدا کرده و در یک سینی بگذارید.۴- زمانیکه کیک در حال پختن است ۲/۱ فنجان شکر و ۲/۱ فنجان آب را در یک ماهیتابه ریخته و تکه های لیمو را به آن اضافه کنید. بگذارید این مخلوط نیز به مدت ۲۵ دقیقه بپزد. با یک قاشق لیموها را برداشته و روی یک کاغذ روغنی بگذارید. ۴/۱ آب لیموی تازه را به فنجان شربت بدست آمده اضافه کنید.۵- یک خلال دندان بردارید و روی کیک را چند سوراخ کوچک ایجاد کنید. حالا با یک برس مخصوص شربت لیمو بدست آمده را روی کیک بمالید. بگذارید کیک برای مدتی بماند تا سرد شود. خامه را آماده کنید و بعد از سرد شدن کیک آنها را روی تمام نقاط کیک بمالید و تکه های لیمو را با سلیقه روی کیک تان بچینید.۶- خامه را با یک چاقوی مخصوص روی کیک بمالید و روی خامه ها را با تکه های لیمو بپوشانید.
















[عکس: 95456232072032872674.jpg]


سخت است! اتفآقے رآ انتظآر بڪشے که خودت هم بدآنے... در رآه نیست..  [عکس: sad_red.png]
22-05-1392 12:07 ق.ظ
 


[-]
پاسخ سریع
پیام
پاسخ خود را برای این پیام در اینجا بنویسید.


کد تصویری
royalfuns
(غیر حساس به بزرگی و کوچکی حروف)
لطفاً کد نشان داده شده در تصویر را وارد نمایید. این اقدام جهت جلوگیری از ارسال‌های خودکار ضروری می‌باشد.

موضوعات مشابه ...
موضوع: نویسنده پاسخ: بازدید: آخرین ارسال
  طرز تهیه کیک شکلاتی samaneh 1 323 01-07-1395 03:35 ب.ظ
آخرین ارسال: zahra009
  طرز تهیه کیک کرمی ایرلندی Friga 0 266 26-01-1393 05:57 ب.ظ
آخرین ارسال: Friga
  طرز تهیه سوهان کنجدی Friga 0 158 27-12-1392 07:04 ب.ظ
آخرین ارسال: Friga
  طرز تهیه آبنبات چوبی تنگ ماهی قرمز عید نوروز Friga 1 219 21-12-1392 05:19 ب.ظ
آخرین ارسال: مهمون
  طرز تهیه شکلات کاراملی مخصوص عید نوروز Friga 0 249 20-12-1392 10:34 ب.ظ
آخرین ارسال: Friga

پرش به انجمن:


کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان