اسپاگتی بولونی - تالار گفتمان آذر فروم





دعوت به همکاری با آذر فروم

 

اسپاگتی بولونی
زمان کنونی: 21-09-1395،03:29 ب.ظ
کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان
نویسنده: سرآشپز
آخرین ارسال: سرآشپز
پاسخ: 1
بازدید: 199

 
 
رتبه موضوع:
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

موضوع: اسپاگتی بولونی
ارسال: #1
اسپاگتی بولونی
پست‌ها: 180
تاریخ عضویت: 07 خرداد 1392
اعتبار: 67
حالت من: انتخاب نشده
[عکس: 46571249358418669674.jpg]

1 تکه نان فرانسوی
4/1 فنجان شیر 1٪ کم چرب
2 قاشق چای خوری روغن زیتون
1 فنجان پیاز خرد شده
1/2 فنجان هویج خرد شده
3 حبه سیر، خرد شده
1 قاشق غذا خوری رب گوجه فرنگی
2 قاشق غذاخوری سرکه
2 قاشق چای خوری پونه خشک
1/2 قاشق چای خوری نمک
1/4 قاشق چای خوری فلفل سیاه
1/8 قاشق چای خوری فلفل قرمز
کنسرو گوجه فرنگی با ریحان، سیر، پونه کوهی
4 فنجان اسپاگتی پخته شده
1/4 فنجان پنیر  Parmigiano Reggiano
گوشت چرخ کرده
تهیه
نان را در مخلوط کن ریخته تا خرد شود سپس آن را با شیر مخلوط کنید.
روغن زیتون را داغ کرده ، پیاز و هویج را 8 دقیقه در آن تفت دهید. به ترتیب سیر و رب گوجه را نیز به آن اضافه کرده و یک دقیقه هم بزنید.سرکه را در آن ریخته و 30 ثانیه صبر کنید.
پونه کوهی، نمک، فلفل و گوشت چرخ کرده را نیز اضافه کرده و آن را گاهی هم بزنید تا زمانیکه بپزید سپس با مخلوط نان و گوجه ترکیب کرده و با اسپاگتی و پنیر سرو کنید.



25-03-1392 12:04 ق.ظ
 


[-]
پاسخ سریع
پیام
پاسخ خود را برای این پیام در اینجا بنویسید.


کد تصویری
royalfuns
(غیر حساس به بزرگی و کوچکی حروف)
لطفاً کد نشان داده شده در تصویر را وارد نمایید. این اقدام جهت جلوگیری از ارسال‌های خودکار ضروری می‌باشد.

موضوعات مشابه ...
موضوع: نویسنده پاسخ: بازدید: آخرین ارسال
  سالاد اسپاگتی سرآشپز 2 201 04-07-1395 03:09 ب.ظ
آخرین ارسال: novinmarketing
  اسپاگتی با تخم مرغ سرآشپز 0 96 25-03-1392 12:08 ق.ظ
آخرین ارسال: سرآشپز
  اسپاگتی با لیمو و اسفناج سرآشپز 0 123 25-03-1392 12:07 ق.ظ
آخرین ارسال: سرآشپز
  اسپاگتی با پنیر و بادمجان سرآشپز 0 144 25-03-1392 12:05 ق.ظ
آخرین ارسال: سرآشپز
  اسپاگتی استیسی سرآشپز 0 116 25-03-1392 12:02 ق.ظ
آخرین ارسال: سرآشپز

پرش به انجمن:


کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان