اسپاگتی با سس قارچ - تالار گفتمان آذر فروم





دعوت به همکاری با آذر فروم

 

اسپاگتی با سس قارچ
زمان کنونی: 18-09-1395،01:48 ق.ظ
کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان
نویسنده: سرآشپز
آخرین ارسال: سرآشپز
پاسخ: 1
بازدید: 111

 
 
رتبه موضوع:
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

موضوع: اسپاگتی با سس قارچ
ارسال: #1
اسپاگتی با سس قارچ
پست‌ها: 180
تاریخ عضویت: 07 خرداد 1392
اعتبار: 67
حالت من: انتخاب نشده
[عکس: 09763010000399389738.jpg]

100 گرم قارچ خرد شده
3/4 فنجان حبه سیر
2/3 فنجان روغن زیتون الیت
2 قوطی گوجه فرنگی
نمک
فلفل تازه
اسپاگتی
1/4 فنجان برگ ریحان خرد شده
پنیر Parmigiano Reggiano، رنده شده

تهیه
در تابه ای 3 فنجان آب وقارچ را حدود یکساعت بجوشانید ، تا زمانیکه یک فنجان از آب تابه کم شود سپس قارچ ها را در صافی بریزید.
در همین زمان، در تابه ای کوچک روغن زیتون را داغ کرده ، سیر را در آن تفت دهید تا طلایی شود.

گوجه فرنگی ، قارچ و سیر را در مخلوط کن ریخته و هم بزنید تا مخلوط یکنواخت و صاف شود.سپس روی حرارت گذاشته و صبر کنید تا بجوشد و غلیظ شود.به مقدار دلخواه نمک و فلفل به آن اضافه کنید.
اسپاگتی را در قابلمه ای بزرگ پخته و با سس درست کرده مخلوط کرده سپس با ریحان و پنیر رنده شده تزئین کن



24-03-1392 11:57 ب.ظ
 


[-]
پاسخ سریع
پیام
پاسخ خود را برای این پیام در اینجا بنویسید.


کد تصویری
royalfuns
(غیر حساس به بزرگی و کوچکی حروف)
لطفاً کد نشان داده شده در تصویر را وارد نمایید. این اقدام جهت جلوگیری از ارسال‌های خودکار ضروری می‌باشد.

موضوعات مشابه ...
موضوع: نویسنده پاسخ: بازدید: آخرین ارسال
  سالاد اسپاگتی سرآشپز 2 200 04-07-1395 03:09 ب.ظ
آخرین ارسال: novinmarketing
  اسپاگتی با تخم مرغ سرآشپز 0 96 25-03-1392 12:08 ق.ظ
آخرین ارسال: سرآشپز
  اسپاگتی با لیمو و اسفناج سرآشپز 0 122 25-03-1392 12:07 ق.ظ
آخرین ارسال: سرآشپز
  اسپاگتی با پنیر و بادمجان سرآشپز 0 143 25-03-1392 12:05 ق.ظ
آخرین ارسال: سرآشپز
  اسپاگتی بولونی سرآشپز 0 197 25-03-1392 12:04 ق.ظ
آخرین ارسال: سرآشپز

پرش به انجمن:


کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان