اسپاگتی استیسی - تالار گفتمان آذر فروم





دعوت به همکاری با آذر فروم

 

اسپاگتی استیسی
زمان کنونی: 19-09-1395،07:08 ب.ظ
کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان
نویسنده: سرآشپز
آخرین ارسال: سرآشپز
پاسخ: 1
بازدید: 116

 
 
رتبه موضوع:
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

موضوع: اسپاگتی استیسی
ارسال: #1
اسپاگتی استیسی
پست‌ها: 180
تاریخ عضویت: 07 خرداد 1392
اعتبار: 67
حالت من: انتخاب نشده
[عکس: 74988570725063853712.jpg]

یک بسته اسپاگتی پخته شده
2 قاشق چای خوری روغن زیتون
1 فنجان سس پاستا مورد علاقه
1 فنجان قارچ ورقه شده
1/2 فنجان فلفل سبز خرد شده
2/1 فنجان زیتون سیاه خرد شده
پنیر موتزارلا
2 قاشق چای خوری سیر، خرد کرده
1/2 قاشق چای خوری ادویه
1/2 قاشق چای خوری نمک
1/4 قاشق چای خوری فلفل قرمز
4 تخم مرغ
1/2 فنجان شیر
3/4 فنجان سوسیس خرد شده
1/2 فنجان پنیر رنده شده پارمسان
تهیه

اسپاگتی پخته شده را با روغن در کاسه ای بزرگ مخلوط کرده سپس، سس، سبزیجات، پنیر موتزارلا، سیر و ادویه را اضافه کنید وهم بزنید .
تابه ای را چرب کرده ومخلوط اسپاگتی را در آن بریزید.
تخم مرغ و شیر را با همزن کاملا مخلوط کرده و روی اسپاگتی بریزید سپس به ترتیب سوسیس های پخته  و پنیرها را بریزید.
تابه را در فر با درجه 375 به مدت 25 الی 30 دقیقه قرار دهید.بعد از آنکه پخته شد به مدت 5 دقیقه صبر کنید سپس برش دهید.



25-03-1392 12:02 ق.ظ
 


[-]
پاسخ سریع
پیام
پاسخ خود را برای این پیام در اینجا بنویسید.


کد تصویری
royalfuns
(غیر حساس به بزرگی و کوچکی حروف)
لطفاً کد نشان داده شده در تصویر را وارد نمایید. این اقدام جهت جلوگیری از ارسال‌های خودکار ضروری می‌باشد.

موضوعات مشابه ...
موضوع: نویسنده پاسخ: بازدید: آخرین ارسال
  سالاد اسپاگتی سرآشپز 2 201 04-07-1395 03:09 ب.ظ
آخرین ارسال: novinmarketing
  اسپاگتی با تخم مرغ سرآشپز 0 96 25-03-1392 12:08 ق.ظ
آخرین ارسال: سرآشپز
  اسپاگتی با لیمو و اسفناج سرآشپز 0 122 25-03-1392 12:07 ق.ظ
آخرین ارسال: سرآشپز
  اسپاگتی با پنیر و بادمجان سرآشپز 0 143 25-03-1392 12:05 ق.ظ
آخرین ارسال: سرآشپز
  اسپاگتی بولونی سرآشپز 0 198 25-03-1392 12:04 ق.ظ
آخرین ارسال: سرآشپز

پرش به انجمن:


کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان