استیك شكم پر - تالار گفتمان آذر فروم





فروش فوری انجمن آذر فروم با 1 گیگ هاست نامحدود به قیمت مناسب
جهت خرید با شماره 09363810642 تماس حاصل فرمایید.

 

استیك شكم پر
زمان کنونی: 06-05-1396،06:19 ب.ظ
کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان
نویسنده: سرآشپز
آخرین ارسال: سرآشپز
پاسخ: 1
بازدید: 184

 
 
رتبه موضوع:
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

موضوع: استیك شكم پر
ارسال: #1
استیك شكم پر
پست‌ها: 180
تاریخ عضویت: 07 خرداد 1392
اعتبار: 67
حالت من: انتخاب نشده
[عکس: 33321830533317791416.jpg]


● مواد لازم برای ۳ نفر:
▪ استیك فیله گوشت گاو : ۶ لایه،
▪ گوشت چرخ كرده : ۱۲۵ گرم،
▪ فلفل دلمه ای قرمز خرد شده : ۱عدد،
▪ نان سوخاری : ۱ پیمانه،
▪ ژامبون خرد شده : ۲ لایه،
▪ پیاز خرد شده : ۲ عدد،
▪ نعناع خرد شده : ۱ قاشق غذا خوری ،
▪ تخم مرغ كمی زده شده : ۱ عدد،
▪ آرد : معمولی به میزان كافی،
▪ كره : ۹۰ گرم،
▪ روغن : ۲ قاشق غذا خوری


● طرز تهیه:
با استفاده از چاقویی تیز گوشت را به صورت لایه های تقریبا باریك می بریم روی استیك ها یك لایه نایلون می گذاریم و با گوشتكوب میخ دار استیك ها را می كوبیم تا نازك بشوند گوشت چرخ كرده ، فلفل ، آرد سوخاری ، ژامیون ، پیاز خرد شده ، نعناع و تخم مرغ را در كاسه ای با هم مخلوط می كنیم ۲ قاشق غذا خوری از این مخلوط را روی هر لایه گوشت می ریزیم سپس آن را می پیچیم و به صورت لوله ای در می آوریم و برای اطمینان بیشتر با یك خلال آن را محكم می كنیم و در آرد می غلتانیم ، كره و روغن را در ماهیتابه آب می كنیم و گوشت ها را یكی یكی درون ماهیتابه می گذاریم و مرتب زیر و رو می كنیم تا كاملا نرم و پخته بشوند و به رنگ طلایی در بیایند بگذارید به مدت ۱۰ دقیقه بپزند بعد آن را از روغن دربیاورید و بگذارید روغن اضافی شان كشیده بشود غذا آماده است .
منبع:http://freshblog.blogfa.com



02-06-1392 09:32 ب.ظ
 


پرش به انجمن:


کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان