آموزش پرورش قارچ خوراکي (بخش دوم ، مورفولوژی) - تالار گفتمان آذر فروم





دعوت به همکاری با آذر فروم

 

آموزش پرورش قارچ خوراکي (بخش دوم ، مورفولوژی)
زمان کنونی: 13-09-1395،07:12 ب.ظ
کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان
نویسنده: Friga
آخرین ارسال: Friga
پاسخ: 1
بازدید: 331

 
 
رتبه موضوع:
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

موضوع: آموزش پرورش قارچ خوراکي (بخش دوم ، مورفولوژی)
ارسال: #1
آموزش پرورش قارچ خوراکي (بخش دوم ، مورفولوژی)
پست‌ها: 11,943
تاریخ عضویت: 20 اردیبهشت 1390
اعتبار: 288
حالت من: Shad
خصوصيات مرفولوژی قارچ دكمه ای (تكمه ای)


•نام اين قارچ از شكل ظاهري قارچ در مرحله جواني مشتق شده است. يكي از مشخصات اين قارچ داشتن حلقه يا آنالوس است كه در قسمت مياني پايه قرار دارد.
•گونه هاي زراعي قارچ دكمه اي
•گونه هاي Agaricus bisporus (سفيد رنگ) و Agaricus brunnescens (قهوه اي رنگ) سرما دوست بوده و داراي عملكرد بالايي مي باشند ولي گونة A. bitorquis قارچ گرما دوست بوده و داراي دو حلقه مي باشد.
جنبه های اقتصادی قارچ خوراكی:

•درآمد حاصل از قارچ خوراكی تحت تأثير عوامل مختلف توليد قرار دارد از جمله سيستم توليد انتخاب شده، نوع ساختمان و مصالح مورد استفاده، ميزان پيچيدگي و گراني ماشين آلات و دستگاههاي هوادهي و ميزان سرمايه اوليه.
•در توليد نهايي قارچ خوراكی هدف نهايي اين است كه حداقل 70 درصد قارچ درجه يك توليد نمايند.
•ميزان محصول حاصل از يك تن كمپوست به شرح زير طبقه بندي مي شود:
•توليد نامطلوب : كمتر از kg 135 قارچ
•توليد ضعيف : حدود kg 135 – 160 قارچ
•توليد نسبتاً مطلوب : kg 160 – 180 قارچ
•توليد خوب : kg 180- 190 قارچ
•توليد عالي : بيش از kg 200 قارچ
•چنانچه برداشت پس از رشد كامل قارچ (باز شدن كلاهك) صورت گيرد، حدود 50 درصد افزايش محصول داريم ولي لازم به ذكر است كه از نقطه نظر بازارپسندي بشدت كاهش مييابد.
بقیه در ادامه...


خواص غذایی دارویی قارچ:


•پروتئين قارچ تازه در حدود دو برابر پروتئين اغلب سبزيجات و حبوبات بوده و به علت درصد بالاي رطوبت گوشت آن از نظر هضم مانند سبزيجات و حبوبات است
•پروتئين آن 70 تا 90% قابليت هضم دارد اسفگنوليپيدها نيز كه از گروههاي مهم ليپيدي موجود در سيستم مغز و اعصاب محسوب ميشوند، در قارچ هاي خوراكي شناسايي شده اند. از نظر ويتامين نيز مصرف روزانه 100 گرم قارچ خوراكي نياز بدن به
ويتامين C را برطرف كرده و بعلت داشتن تيامين (B1) كافي، جلوگيري از بري بري كرده و نيز به علت داشتن B12 جلوگيري از
ضايعات مغزي و ستون فقرات و كمخوني ميكند.
•قارچ به دليل داشتن منابع فراوان از ويتامين B3 مانع بروز شك، ترديد و ترس و بدبيني ميشودلذا كساني كه از رژيم غذايي لاغري در برنامه غذايي شان استفاده مي كنند مي توانند از قارچ بهره ببرند و به هيچ وجه نگران بالا رفتن چربي خونشان نباشند.
• قارچ حاوی اسید فولیک لوواستانین بیوفریولید می باشد.
•قارچ استخوانها را تقويت مي كند، خستگي را برطرف مي كند، كمبود ويتامين D را بر طرف مي كند.
•تحقيقات پزشكي نشان مي دهد كه با خوردن قارچ، دستگاه دفاعي بدن تقويت مي شود، طول عمر افزايش مي يابد، كلسترول خون پايين مي آيد، گردش خون در بدن بهبود مي يابد. ويروسها از بين مي رود، از بروز بيماري هاي قلبي جلوگيري مي شود.
















دورمچم به جای ساعت یکنوار مشکی بستم
تا همه بفهمن من از همه هر چه زمانو متعلق به زمان است بیزارم
من هم روزی قلبی داشتم
که توسط مردمانی ازمیان شما شکست و شکست تا سنگی شد
واکنون روزگاریست که شیطان فریاد میزند..
انسان پیدا کنید سجده خواهم کرد...


=====ஜ۩۞۩ஜ=====

22-06-1391 10:29 ب.ظ
 


[-]
پاسخ سریع
پیام
پاسخ خود را برای این پیام در اینجا بنویسید.


کد تصویری
royalfuns
(غیر حساس به بزرگی و کوچکی حروف)
لطفاً کد نشان داده شده در تصویر را وارد نمایید. این اقدام جهت جلوگیری از ارسال‌های خودکار ضروری می‌باشد.

موضوعات مشابه ...
موضوع: نویسنده پاسخ: بازدید: آخرین ارسال
  آموزش پرورش قارچ خوراکي (بخش پنجم ، روشهاي تهيه كمپوست ) Friga 0 218 22-06-1391 10:31 ب.ظ
آخرین ارسال: Friga
  آموزش پرورش قارچ خوراکي (بخش چهارم ، مواد تشكيل دهنده كمپوست ) Friga 0 227 22-06-1391 10:30 ب.ظ
آخرین ارسال: Friga
1 آموزش پرورش قارچ خوراکي (بخش سوم ، اسیسات مورد نیاز برای پرورش قارچ تکمه ای ) Friga 0 411 22-06-1391 10:29 ب.ظ
آخرین ارسال: Friga
  آموزش پرورش قارچ خوراکي (قسمت اول) Friga 0 265 22-06-1391 10:28 ب.ظ
آخرین ارسال: Friga
  مشكلات احتمالي درپرورش ونگه داري قارچ صدفي Friga 0 245 22-06-1391 10:28 ب.ظ
آخرین ارسال: Friga

پرش به انجمن:


کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان