آموزش درست کردن و تزئین هندوانه شب یلدا به شکل گنبدی و گرد - تالار گفتمان آذر فروم





دعوت به همکاری با آذر فروم

 

آموزش درست کردن و تزئین هندوانه شب یلدا به شکل گنبدی و گرد
زمان کنونی: 17-09-1395،03:13 ق.ظ
کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان
نویسنده: Friga
آخرین ارسال: Friga
پاسخ: 1
بازدید: 133

 
 
رتبه موضوع:
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

موضوع: آموزش درست کردن و تزئین هندوانه شب یلدا به شکل گنبدی و گرد
ارسال: #1
آموزش درست کردن و تزئین هندوانه شب یلدا به شکل گنبدی و گرد
پست‌ها: 11,943
تاریخ عضویت: 20 اردیبهشت 1390
اعتبار: 288
حالت من: Shad
[عکس: 184050.jpg]
در اینجا درست کردن و تزئین هندوانه شب یلدا به شکل گنبدی و گرد به شما آموزش داده شده است که این مدل هندوانه با لایه ای از بستنی و لایه ای از کیک طعم دار شده است. 
 مواد لازم :
1 پیمانه بستنی پسته
نصفه پیمانه بستنی والینی
1 چهارم تکه از یک هندوانه
 چند تکه ویفر شکلات
یک لایه کیک وانیلی برای دورتادور

دستورالعمل :
 مرحله 1
در ابتدا هندوانه ای را از وسط نصف کرده و یک چهارم آن را بریده و سپس هندوانه ی داخل آنرا درمی آوریم و آن را در ظرفی جداگانه می گذاریم و قالب تهیه شده که همان پوست هندوانه می باشد را برای کار آماده می کنیم.

مرحله 2
بستنی وانیلی  را در کاسه ی مخلوط کن ریخته و با سرعت کمی در حدود 30 ثانیه آن را می زنیم تا کاملا یکدست شود .سپس با استفاده از کاردک مخصوص آن را روی قالب هندوانه ریخته و در واقع آن را کاملا روی سطح قالب می مالیم تا صاف شود و در نهایت آن را به مدت 30 دقیقه در فریز گذاشته تا کاملا خود را بگیرد.

مرحله 3بستنی پسته را هم دوباره صاف کرده و بعد از آنکه بستنی والینی کاملا شکل قالب هندوانه را به خود گرفت دوباره آن را از فریز درآورده و لایه ای از این بستنی را هم روی آن میریزیم و می گذاریم تا کاملا خود را بگیرد. سپس آن را از فریزر درآورده و خود هندوانه را که قبلا از داخلش درآورده بودیم را در جای خود می گذاریم ( در حقیقت روی دو لایه بستنی )
مرحله 4
لایه ای از کیک را روی یک سطح قرار داده و سپس ویفر شکلاتی را هم به تکه های کوچکی در آورده و آن را روی لایه ای از کیک که تهیه کرده ایم می ریزیم. قالب هندوانه را که با بستنی پر شده بود را از فریزر در آورده و سپس این لایه کیک آماده شده را در سطح بریده شده قالب هندوانه میمالیم. این کار باید با دقت کافی انجام شود تا قالب تمیز درآید. در صورت نیاز دوباره قالب را در فریز می گذاریم تا کاملا حالت خود را بدست آورد.

مرحله 5
یک بشقاب را به صورت وارونه روی قالب های آماده شده  قرار داده و سپس آن را برعکس می کنیم و خواهیم دید که یک طرف هندوانه با لایه ای از بستنی و طرف دیگر آن با لایه ای از ویفر طعم دار شده است و در نهایت این هندوانه ی شب یلدا آماده برای سرو کردن می باشد.
[عکس: cakes_00146_xl.jpg]
منبع : سیمرغ
















دورمچم به جای ساعت یکنوار مشکی بستم
تا همه بفهمن من از همه هر چه زمانو متعلق به زمان است بیزارم
من هم روزی قلبی داشتم
که توسط مردمانی ازمیان شما شکست و شکست تا سنگی شد
واکنون روزگاریست که شیطان فریاد میزند..
انسان پیدا کنید سجده خواهم کرد...


=====ஜ۩۞۩ஜ=====

26-09-1392 06:18 ب.ظ
 


[-]
پاسخ سریع
پیام
پاسخ خود را برای این پیام در اینجا بنویسید.


کد تصویری
royalfuns
(غیر حساس به بزرگی و کوچکی حروف)
لطفاً کد نشان داده شده در تصویر را وارد نمایید. این اقدام جهت جلوگیری از ارسال‌های خودکار ضروری می‌باشد.

موضوعات مشابه ...
موضوع: نویسنده پاسخ: بازدید: آخرین ارسال
  آموزش درست کردن شمع های یخی زیبا Friga 0 150 10-02-1393 11:48 ق.ظ
آخرین ارسال: Friga
  آموزش تصویری بافت پادری زیبا و هنری Friga 0 256 04-01-1393 11:40 ق.ظ
آخرین ارسال: Friga
  آموزش تصویری دوخت بنفشه روی سبد تزئینی Friga 0 254 03-01-1393 11:08 ق.ظ
آخرین ارسال: Friga
  آموزش تزئین هفت سین با استفاده از شانه تخم مرغ Friga 0 309 23-12-1392 01:00 ق.ظ
آخرین ارسال: Friga
  آموزش تهیه چند نمونه‌ سبزه زیبا و جذاب سفره هفت سین Friga 0 227 20-12-1392 06:38 ب.ظ
آخرین ارسال: Friga

پرش به انجمن:


کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان