آشنایی با روش تهیه‌ی ماهی قزل آلای رنگینک - تالار گفتمان آذر فروم





دعوت به همکاری با آذر فروم

 

آشنایی با روش تهیه‌ی ماهی قزل آلای رنگینک
زمان کنونی: 18-09-1395،01:48 ق.ظ
کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان
نویسنده: Armin 2afm
آخرین ارسال: Armin 2afm
پاسخ: 1
بازدید: 100

 
 
رتبه موضوع:
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

موضوع: آشنایی با روش تهیه‌ی ماهی قزل آلای رنگینک
ارسال: #1
آشنایی با روش تهیه‌ی ماهی قزل آلای رنگینک
پست‌ها: 1,079
تاریخ عضویت: 29 آذر 1391
اعتبار: 51
حالت من: انتخاب نشده
مواد لازم:
ماهی قزل آلا                      یک و نیم الی دو کیلو گرم
 
مواد لازم برای تهیه نان پرتقالی:
آرد ذرت                              300 گرم
شکر                                   2 قاشق غذاخوری




پیکینگ پودر
[url=http://www.tebyan.net/newindex.aspx?pid=95492][/url]

                         4 قاشق چای خوری
تخم مرغ، زده شده               3 عدد
نمک                                    نصف قاشق چای خوری
شیر                                    235 میلی لیتر
پوست پرتقال رنده شده        2 قاشق چای خوری
روغن نباتی                          78 میلی لیتر
جعفری خردشده                 1 قاشق غذاخوری
 
مواد لازم برای تهیه سس ماهی:
نان پرتقالی                             170 گرم
روغن زیتون                              2 الی 4 قاشق غذاخوری
سیر، رنده شده                       1 الی 2 حبه
پوست لیموی رنده شده           1 عدد لیمو
جعفری خرد شده                    2 الی 3 قاشق غذاخوری
موسر، کاملاً خرد شده           4 قاشق غذاخوری
 
روش تهیه:
* برای تهیه نان پرتقالی ابتدا دمای فر را روی 400 درجه سانتی‌گراد تنظیم نمایید. 
* آرد ذرت، شکر، به کینگ پودر و نمک را با هم مخلوط نمایید.
* شیر، تخم مرغ، روغن نباتی، پوست رنده شده پرتقال و جعفری را به آن‌ها بیفزایید و خوب مواد را به هم بزنید تا صاف و یکدست شوند. توجه داشته باشید که مواد را نباید بیش از اندازه به هم بزنید.
* داخل ماهیتابه ای را کمی چرب نمایید و خمیر را درون آن بریزید.
* ماهیتابه را به مدت 20 الی 25 دقیقه داخل فر گرم شده قرار دهید تا بپزد.
* وقتی نان سرد شد آن را داخل مخلوط کن بریزید تا خرد شود.
* دو قاشق غذاخوری روغن زیتون را داخل ماهیتابه ای ریخته و روی حرارت قرار دهید تا داغ شود.
* سیر و موسیر را یک دقیقه در روغن تفت دهید. نان پرتقالی خرد شده را همراه با جعفری، و پوست لیمو به سیر و موسیر اضافه نمایید. روی آن‌ها به مقدار کافی نمک و فلفل بپاشید و تا مدتی روی حرارت نگه دارید که مواد کمی سرخ و بوداده شوند. آن‌ها را از روی حرارت بردارید و منتظر بمانید تا سرد شوند.
* ماهی‌ها را به تکه های نسبتاً بزرگ خرد نمایید و تیغ آن‌ها را جدا کنید.
* یک تکه از فیله را داخل ماهیتابه یا سینی فر طوری قرار دهید که پوست ماهی در زیر قرار گیرد. از ترکیب سیر روی ماهی بریزید و تمام سطح آن را بپوشانید. سپس یک تکه دیگر از فیله ماهی را روی مواد قرار دهید طوری که پوست ماهی به طرف بیرون و بالا باشد.
* دور تا دور ماهی‌ها را با تکه ای نخ بپیچید تا مواد بین آن‌ها هنگام پخت بیرون نریزند. آن‌ها را 25 الی 30 دقیقه درون فر با دمای 180 درجه سانتی‌گراد بگذارید.
* برای سرو کافی است فیله ها را به تکه های کوچک‌تر برش بزنید و نخ‌های اطراف آن‌ها را جدا کنید.
یک غذای عالی و مقوی می‌تواند مکمل دلچسبی برای لحظات دل انگیز جمع خانوادگی شما باشد. نوش جان
















زیر بارون اگه دختری رو سوار کردین
به جای شماره بهش امنیت بدید
او را به مقصد مورد نظرش برسانید
نه به مقصد مرد نظرتان!!!
بگذارید زن ایرانی مرد ایرانی را در کوچه ای خلوت دید
احساس امنیت کنه نه احساس ترس
بیاید فارغ از جنسیت کمی هم

  مـَـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــرد باشیم...
10-03-1392 01:54 ق.ظ
 


[-]
پاسخ سریع
پیام
پاسخ خود را برای این پیام در اینجا بنویسید.


کد تصویری
royalfuns
(غیر حساس به بزرگی و کوچکی حروف)
لطفاً کد نشان داده شده در تصویر را وارد نمایید. این اقدام جهت جلوگیری از ارسال‌های خودکار ضروری می‌باشد.

موضوعات مشابه ...
موضوع: نویسنده پاسخ: بازدید: آخرین ارسال
  طرز تهیه رول ماهی Friga 0 104 29-12-1392 12:45 ب.ظ
آخرین ارسال: Friga
  راه حل هایی برای اینکه بیشتر ماهی بخورید Friga 0 128 20-12-1392 10:58 ب.ظ
آخرین ارسال: Friga
  کباب ماهی سنگسر سرآشپز 0 175 06-09-1392 08:26 ب.ظ
آخرین ارسال: سرآشپز
  طرز تهیه ی میگو شانگهای Friga 0 134 03-07-1392 09:38 ب.ظ
آخرین ارسال: Friga
  کباب ماهی با خامه سرآشپز 0 167 18-06-1392 10:03 ب.ظ
آخرین ارسال: سرآشپز

پرش به انجمن:


کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان