آدانا کباب (نوعی کباب تند ترکی) - تالار گفتمان آذر فروم





دعوت به همکاری با آذر فروم

 

آدانا کباب (نوعی کباب تند ترکی)
زمان کنونی: 15-09-1395،06:00 ب.ظ
کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان
نویسنده: سرآشپز
آخرین ارسال: سرآشپز
پاسخ: 1
بازدید: 190

 
 
رتبه موضوع:
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

موضوع: آدانا کباب (نوعی کباب تند ترکی)
ارسال: #1
آدانا کباب (نوعی کباب تند ترکی)
پست‌ها: 180
تاریخ عضویت: 07 خرداد 1392
اعتبار: 67
حالت من: انتخاب نشده
[عکس: 34762158252127402897.jpg]
مواد لازم:
گوشت بره چرخ شده 800 گرم تا 1 کیلو
پیاز رنده شده 6 قاشق غذا خوری یا عصاره پیاز الیت
زیره سبز 2 قاشق چایخوری
روغن زیتون الیت 2 قاشق غذاخوری
فلفل سیاه و نمک به میزان دلخواه
فلفل قرمز پودری یا تازه 4 قاشق غذا خوری(از فلفل دلمه ای قرمز یا سبز ریز شده هم می توان استفاده کرد)
پونه خشک 2 قاشق چایخوری (اختیاری )
جعفری تازه 1مشت متوسط خرد شده (اختیاری)

طرز تهیه:
گوشت را با پیاز خوب مخلوط می کنیم.در یک تابه روغن را داغ کرده و زیره،فلفل سیاه و نمک و فلفل قرمز و پونه را حدود 40 ثانیه مخلوط در روغن تکان می دهیم تا معطر شود و بعد به گوشت اضافه می کنیم.جعفری و فلفل دلمه را هم اگر داشتیم اضافه کرده وگوشت را ورز می دهیم و کنار می گذاریم تا خنک شود.
سپس گوشت را به سیخ می کشیم(شکل ظاهری مثل کباب کوبیده) و روی منقل یا کباب پز کبابشان می کنیم.برای هر طرف 3تا4 دقیقه کافیست.



14-06-1392 01:40 ب.ظ
 


[-]
پاسخ سریع
پیام
پاسخ خود را برای این پیام در اینجا بنویسید.


کد تصویری
royalfuns
(غیر حساس به بزرگی و کوچکی حروف)
لطفاً کد نشان داده شده در تصویر را وارد نمایید. این اقدام جهت جلوگیری از ارسال‌های خودکار ضروری می‌باشد.

موضوعات مشابه ...
موضوع: نویسنده پاسخ: بازدید: آخرین ارسال
  آشنایی با روش‏های مختلف پخت کباب و چگونگی حفظ سلامت مواد غذایی آن Friga 0 97 10-12-1392 05:07 ب.ظ
آخرین ارسال: Friga
  طرز تهیه کباب موهامورا Friga 0 245 01-10-1392 02:04 ب.ظ
آخرین ارسال: Friga
  طرز تهیه ی دنر کباب (کباب ترکی) Friga 0 287 29-06-1392 01:18 ب.ظ
آخرین ارسال: Friga
  طرز تهیه کباب ژاپنی Friga 0 237 22-06-1392 08:35 ب.ظ
آخرین ارسال: Friga
  کباب ماهی با خامه سرآشپز 0 187 14-06-1392 01:37 ب.ظ
آخرین ارسال: سرآشپز

پرش به انجمن:


کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان